Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πώς να προετοιμάσετε την κόρη σας για τα μικροατυχήματα της περιόδου στο σχολείο

Μία προσφορά από Always
pos-na-proetoimasete-tin-kori-sas-gia-ta-mikroatyximata-tis-periodoy-sto-sxoleio
0
Η περίοδος στη διάρκεια των σχολικών ωρών μπορεί να προκαλέσει άγχος στην κόρη σας, ιδιαίτερα εάν δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Σας παρουσιάζουμε κάποιους τρόπους για να τη βοηθήσετε να χειριστεί το θέμα με αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για την πρώτη περίοδο της κόρης σας είτε έχει ήδη περίοδο εδώ και κάποιους μήνες, η περίοδος στο σχολείο μπορεί να αποδειχτεί δοκιμασία νεύρων. Εκτός από τα ενοχλητικά συμπτώματα της περιόδου —από κράμπες και φούσκωμα μέχρι πονοκεφάλους— υπάρχει πάντα η περίπτωση να έρθει σε δύσκολη θέση λόγω μικροατυχημάτων.

Όμως, εσείς που έχετε βρεθεί στη θέση της και γνωρίζετε την κόρη σας καλύτερα από ό,τι γνωρίζει εκείνη τον ίδιο της τον εαυτό, είστε το καταλληλότερο άτομο για να καθησυχάσει τους φόβους της και να τη βοηθήσει να διαχειριστεί ευκολότερα αυτήν την κατάσταση. Ιδού πώς μπορείτε να το πετύχετε...

1. Πλησιάστε την όταν θα έχει χαλαρή διάθεση και συζητήστε για τις ανησυχίες και τους φόβους της, παρουσιάζοντάς της πιθανά ατυχήματα που μπορούν να συμβούν, αλλά και πιθανές λύσεις για να τα αντιμετωπίσει. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο εμψυχωτική μπορεί να είναι αυτή η συζήτηση γι’ αυτήν. Εκτός όμως από τις συμβουλές που μπορείτε να της δώσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα άνετο κλίμα και ότι μπορεί να θέσει οποιαδήποτε ερώτηση. Είναι πιθανό να έχει ακούσει κάποιους μύθους για την περίοδο που της προκαλούν άγχος, τους οποίους θα μπορούσατε εσείς να καταρρίψετε.

2. Συμβουλέψτε τη να απευθυνθεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους στο σχολείο εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, είτε πρόκειται για κάποια δασκάλα που μπορεί να δείξει κατανόηση ή κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού στο σχολείο ή ακόμη και κάποια φίλη. Αυτά τα άτομα μπορούν να τη βοηθήσουν σε περίπτωση έντονου πόνου ή μεγάλης ροής. Σίγουρα θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο ψύχραιμη, εάν νιώθει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της.

3. Ενημερωθείτε για την πολιτική που ακολουθεί το σχολείο σχετικά με τα παυσίπονα. Σε κάποια σχολεία συνηθίζεται τα παυσίπονα να φυλάσσονται στο γραφείο των καθηγητών και να διατίθενται σε όποιον τα χρειαστεί, ενώ σε άλλα σχολεία οι ίδιοι οι μαθητές φέρνουν μαζί τους κάποια δισκία για να τα λαμβάνουν σε περιπτώσεις ανάγκης.

4. Αναπτύξτε στρατηγικές αντιμετώπισης των ενοχλητικών συμπτωμάτων, όπως ο πόνος. Μπορεί να δοκιμάσει ασκήσεις αναπνοής ή χαλάρωσης, εάν νιώθει έντονο πόνο. Εάν νιώθει φούσκωμα, μπορεί να δοκιμάσει να φορέσει πιο άνετα ρούχα που θα της δίνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο σχολείο τις ημέρες της περιόδου.

5. Φτιάξτε της ένα «κιτ περιόδου» με όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί στη διάρκεια της περιόδου. Μην ξεχάσετε να βάλετε:

-  Μερικές σερβιέτες Always Platinum για να αισθάνεται απαλότητα και προστασία χωρίς συμβιβασμούς

- Μαντιλάκια καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή (είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για επείγουσες καταστάσεις, όταν έχει τελειώσει το χαρτί υγείας)

-   Μία αλλαξιά εσωρούχων

- Παυσίπονα που σας έχει χορηγήσει ο γιατρός σας (εάν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του σχολείου)

-  Ένα όμορφο τσαντάκι καλλυντικών στο οποίο μπορείτε να βάλετε όλα τα πράγματα που θα χρειαστεί η κόρη σας για την περίοδο ώστε να τα «καμουφλάρετε».

6. Τέλος, πείτε της ότι μπορεί να σας τηλεφωνήσει οποιαδήποτε ώρα στη διάρκεια της ημέρας και ότι θα βρίσκεστε πάντα δίπλα της για ό,τι χρειαστεί. Το να γνωρίζει ότι στο σπίτι θα την περιμένει πάντα ένας άνθρωπος που θα δείξει μεγάλη κατανόηση και θα της δώσει μια μεγάλη αγκαλιά, θα της προσφέρει μεγάλη ανακούφιση.

0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies