Όμορφη με τους δικούς σου κανόνες


Ευ Ζην
4/10/2018
Η καθημερινή σου φροντίδα έχει δυνατούς συμμάχους που κάνουν τα δύσκολα, απλά!

Δεν είσαι έτοιμη να κάνεις εκπτώσεις σε όσα σου αρέσουν και σε φροντίζουν ούτε θέλεις να βασιστείς σε μέτριες επιλογές που δεν σε καλύπτουν. Σε μια εποχή όπου όλα κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς και ο προσωπικός χρόνος μοιάζει πλέον πολυτέλεια, είναι τουλάχιστον απαραίτητο να «ακούσεις» τις ανάγκες σου προσεκτικά!

Άνεση όλη μέρα

Η καθημερινή ρουτίνα μπορεί να σε κουράζει, πόσο μάλλον στις δύσκολες μέρες του μήνα που χρειάζεσαι έξτρα προστασία! Είναι καλό λοιπόν να εμπιστευτείς μία λύση που σέβεται τη σωστή υγιεινή και σε κάνει να ξεχνάς τις άβολες στιγμές. Η Always Platinum σού χαρίζει την άνεση που θέλεις, καθώς είναι σχεδιασμένη για εκπληκτική απαλότητα και αξεπέραστη προστασία, με 1000 μικροσκοπικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά, για σένα που τα θέλεις όλα! H Always έχει επίσης προτάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, για κάθε περίσταση!

Ένα «θαύμα» στα μαλλιά σου

Κι όμως, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά σε κάθε χτένισμα είναι πραγματικότητα. Είτε επιλέξεις να τα αφήσεις μακριά και ανάλαφρα είτε να τα μαζέψεις σε μία λιτή και κομψή αλογοουρά - το πιο δημοφιλές trend της σεζόν - σημασία έχει να αποκτήσεις την τέλεια όψη με έξτρα δύναμη και σε κάθε εμφάνιση. Το νέο Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 Λεπτών βοηθά στην επανόρθωση εμφανούς φθοράς* έως 3 μηνών σε 3 λεπτά, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεση που κάνει θαύματα στα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά.

Χαμόγελο με αυτοπεποίθηση

Η υγεία και η τέλεια όψη των δοντιών σου είναι το Α και το Ω της ομορφιάς γιατί αρκεί ένα λαμπερό χαμόγελο για να απογειώσει άμεσα ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Είναι το πιο θετικό στοιχείο στην όψη κάθε γυναίκας, άντρα και παιδιού, γι'αυτό χάρισέ του όλη την προσοχή που του αξίζει! Η Oral-B προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για κάθε ανάγκη και προτίμηση, ενισχύοντας τη δύναμη των δοντιών με στοχευμένη δράση στους παράγοντες που την απειλούν.

«Ξεκάθαρη» επιλογή

Αν η πιτυρίδα σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις άβολα, μπορείς να απαντήσεις δυναμικά, αποφασισμένη να της πεις το μεγάλο αντίο! Αντιμετώπισέ την με τέλεια ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και απόλυτη φρεσκάδα χάρη στις αποτελεσματικές λύσεις του Head & Shoulders που χαρίζουν άμεση ανακούφιση από τη φαγούρα, αναζωογόνηση και τριπλή φροντίδα (περιποίηση, προστασία και ενυδάτωση).

*Φθορά στην επιφάνεια της τρίχας