Με την Always προσφέρεις

Με την Always προσφέρεις

0Με την Always προσφέρεις

Βοήθησε κι εσύ τα κορίτσια που έχουν ανάγκη, να παραμείνουν στο σχολείο, διατηρώντας την αυτοπεποίθησή τους!

Always


Είναι γεγονός!

Εκτιμάται ότι πάνω από 10.000 κορίτσια στην Ελλάδα είτε έχουν φύγει νωρίτερα από το σχολείο είτε έχουν χάσει κάποιες μέρες, επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα υγιεινής κατά την περίοδό τους*!

Μείωση της αυτοπεποίθησης

Αυτό κάνει τις νέες κοπέλες να αισθάνονται λιγότερο σίγουρες για τον εαυτό τους! Επιπλέον, όχι μόνο χάνουν σημαντικές στιγμές στο σχολείο αλλά και αρκετές ευκαιρίες να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους!
Η πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής κατά την περίοδο δεν θα έπρεπε να μπαίνει εμπόδιο στην αυτοπεποίθηση των κοριτσιών ή τις μητέρες τους, καθώς η έρευνα δείχνει ότι το 18% των μαμάδων δεν αγοράζει προϊόντα πρώτης ανάγκης προκειμένου να αγοράσει σερβιέτες*.

Η δέσμευση της Always!

H Always για πολλά χρόνια υποστηρίζει ενεργά τα κορίτσια στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της εφηβείας, την ενίσχυση αθλητικών ομάδων αλλά και την καμπάνια #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ, ενάντια στους κοινωνικούς φραγμούς!
Τώρα, αναλαμβάνει δράση για να βοηθήσει τα κορίτσια που δεν έχουν πρόσβαση στην προστασία! Συνεχίζει λοιπόν την αποστολή της για ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους μέσα από την καμπάνια #MinEisaiApousa.
Στόχος της; Να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο να αναλάβει δράση, διασφαλίζοντας ότι κανένα κορίτσι στην Ελλάδα δεν θα χάνει το σχολείο επειδή δεν έχει πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής κατά την περίοδό του! Γι’ αυτό το λόγο σκοπεύει να δωρίσει πάνω από 600.000 προϊόντα Always για την περίοδο, σε κορίτσια χωρίς οικονομική δυνατότητα, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»!

Μαζί, για το παιδί

Η μη κερδοσκοπική/μη κυβερνητική οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται για την ευημερία παιδιών και νεαρών ατόμων που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την ενδοοικογενειακή βία, την αρρώστια και την αναπηρία. Η Ένωση και τα μέλη της βοηθούν πάνω από 30.000 παιδιά το χρόνο, από τα οποία τα 10.000 σε συστηματική βάση.  
Στο πλαίσιο της καμπάνιας #MinEisaiApousa, η Ένωση συνεργάζεται με την Always για τη διανομή των προϊόντων που θα γίνει σε 44 κοινωνικές υπηρεσίες στην Αθήνα (δήμους και άσυλα για παιδιά), σε 22 στη Βόρεια Ελλάδα, σε 3 στη Δυτική Ελλάδα (δήμους και άσυλα για παιδιά) και σε κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων Κορίνθου, Μεσολογγίου και Αγρινίου.

Μαζί, για τα κορίτσια!

Η Always ενώνει τις δυνάμεις της με τη Ζέτα Δούκα για να βοηθήσουν την καμπάνια #MinEisaiApousa και δημιουργεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης με τους υπόλοιπους συνεργάτες! Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερους, για τα κορίτσια που έχουν ανάγκη!

*Με κάθε αγορά σου διπλού πακέτου από 14/02 έως 12/04/2019, η Always δωρίζει μία σερβιέτα σε κορίτσια που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
*Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Always από την MRB Hellas μεταξύ 12/09 – 20/10/2018, σε πανελλαδικό δείγμα από κορίτσια μεταξύ 12-18 ετών που έχουν ξεκινήσει να έχουν περίοδο και σε συνεργασία με τις μητέρες τους που έδωσαν την συναίνεση τους ώστε οι κόρες τους να συμμετέχουν στην έρευνα. 500 συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με μαθήτριες και αντίστοιχα 500 με τις μητέρες τους. Οι αναλογίες διαμορφώθηκαν ώστε να αντιπροσωπεύουν το ηλιακό κοινό και τον τόπο διαμονής ώστε να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ελληνικού πληθυσμού.


0
e4bde0eb-46b8-332e-b4b4-207f5344b4d48734392602488487472
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σε κάθε συσκευασία Always σερβιετάκια

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει