Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

ACTIVATE 
NATIONAL GEOGRAPHIC 
 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ALWAYS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Η P&G, το National Geographic και το κίνημα Global Citizen, ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο μέλλον!


GIRLS 

Κι όμως… είναι γεγονός

Σήμερα, πάνω από 100 εκατομμύρια έφηβες είτε χάνουν μέρες είτε φεύγουν από το σχολείο, λόγω πολλών εμποδίων, έλλειψης υγιεινής κ.ά. Η παγκόσμια κοινότητα στρέφει την προσοχή της και στις νέες κοπέλες που είναι… απούσες επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν είδη προσωπικής υγιεινής!

Η δράση της Always

Μέσα από τη δέσμευσή της να υποστηρίζει ενεργά τα κορίτσια ενάντια στους κοινωνικούς φραγμούς, η Always δεν σταματά την παγκόσμια δράση της για να κρατήσει τα κορίτσια στο σχολείο! Να συνεργάζεται με κοινωνικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για να δωρίσει προϊόντα. Για να συνεχίσουν οι μαθήτριες που έχουν ανάγκη, να πηγαίνουν στο μάθημα και να διατηρούν το δικαίωμά τους στην εκπαίδευση, σε όποια χώρα κι αν ζουν! Αυτό είναι και το πρόβλημα στο οποίο εστιάζει το επεισόδιο «ACTIVATE: Εκπαίδευση Κοριτσιών»!

 

Σε όλο τον κόσμο αλλά… και στην Ελλάδα

Συμβαίνει σε πολλές χώρες, στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στη δική μας*! Χιλιάδες κορίτσια αναγκάζονται να χάνουν μέρες από το σχολείο επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα περιόδου. Στην Ελλάδα, η Always με την καμπάνια #MinEisaiApousa ξεκίνησε και συνεχίζει να ευαισθητοποιεί τον κόσμο να αναλάβει δράση, διασφαλίζοντας ότι κανένα κορίτσι (και) στη χώρα μας δεν θα χάνει το σχολείο! Μέχρι τώρα κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες 5.280 κοριτσιών για τον επόμενο χρόνο και συνεχίζει την προσπάθεια για να βοηθήσει ακόμα περισσότερα!


ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!

VIDEO 


Το επεισόδιο «ACTIVATE: Εκπαίδευση Κοριτσιών» θα προβληθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 20.10, αποκλειστικά στο κανάλι National Geographic.Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ «Activate: Κίνημα Global Citizen» - που θα προβληθεί σε 172 χώρες - είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των National Geographic, Procter & Gamble και Global Citizen. Στόχος της;

CELEBRITIES 1.
Να εμπνεύσει την παγκόσμια κοινότητα να αναλάβει δράση για 6 μεγάλα προβλήματα του πλανήτη μας: ακραία φτώχεια, ανισότητα, βιωσιμότητα, εκπαίδευση των κοριτσιών, μεταξύ άλλων.

2.Να παρουσιάσει μέσα από 6 επεισόδια τη δράση του παγκόσμιου κινήματος, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη καμπάνια της οργάνωσης Global Citizen, μέσα από τα μάτια διοργανωτών, φορέων, πολιτών, διάσημων stars, ακτιβιστών αλλά και ανθρώπων που η ζωή τους αλλάζει μέσα από το συγκεκριμένο έργο!

*Εκτιμάται ότι πάνω από 10.000 κορίτσια στην Ελλάδα είτε έχουν φύγει νωρίτερα από το σχολείο είτε έχουν χάσει κάποιες μέρες, επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα υγιεινής κατά την περίοδό τους**.

**Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Always από την MRB Hellas μεταξύ 12/09 – 20/10/2018, σε πανελλαδικό δείγμα από κορίτσια μεταξύ 12-18 ετών που έχουν ξεκινήσει να έχουν περίοδο και σε συνεργασία με τις μητέρες τους που έδωσαν την συναίνεση τους ώστε οι κόρες τους να συμμετέχουν στην έρευνα. 500 συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με μαθήτριες και αντίστοιχα 500 με τις μητέρες τους. Οι αναλογίες διαμορφώθηκαν ώστε να αντιπροσωπεύουν το ηλιακό κοινό και τον τόπο διαμονής ώστε να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ελληνικού πληθυσμού.

Συγκατάθεση στη χρήση cookies