Ανακαλύψτε το υγρό πιάτων Fairy Original

2X μεγαλύτερη διάρκεια από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν
2Χ μεγαλύτερη διάρκεια από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν.

Το υγρό πιάτων Fairy Original σάς προσφέρει μια καθαριστική δύναμη που μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα επίμονα λίπη στη στιγμή και χαρίζει εκθαμβωτική καθαριότητα. Μία σταγόνα μόνο είναι αρκετή και δημιουργεί πλούσιο αφρό, για να καθαρίσετε τα πιάτα ενός ολόκληρου γεύματος. Δεν είναι τυχαίο που έχει αποδειχθεί ότι έχει 2x μεγαλύτερη διάρκεια από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν.

Δοκιμάστε επίσης τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Λεμόνι
Δοκιμάστε επίσης τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Λεμόνι.

Ανακαλύψτε την αξεπέραστη καθαριστική δράση του Fairy από το 1ο πλύσιμο, χρησιμοποιώντας τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum. Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum αφαιρούν ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη και υπολείμματα τροφών από τα πιάτα με το 1ο πλύσιμο, χάρη στο απόλυτα διαλυτό σακουλάκι τους, που διασπάται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις σκληρές συμπιεσμένες ταμπλέτες, έτσι ώστε να δρουν αμέσως και να προσφέρουν εκπληκτική καθαριότητα.

Χαρακτηριστικά και οφέλη του Fairy Original

Σαπουνάδα εξαιρετικής διάρκειας με μία μόνο σταγόνα
Σαπουνάδα εξαιρετικής διάρκειας με μία μόνο σταγόνα

Κάθε σταγόνα από τη συμπυκνωμένη σύνθεση του Fairy, σας προσφέρει πλούσιο αφρό και σαπουνάδα που διαρκεί πολύ, με αποτέλεσμα να έχει ισχυρότερη καθαριστική δράση και καλύτερα αποτελέσματα.

Απίστευτη καθαριστική δράση ενάντια στα λίπη
Απίστευτη καθαριστική δράση ενάντια στα λίπη

Δεν χρειάζεται πια να μουλιάζετε τα σκεύη με τα κολλημένα λίπη από το προηγούμενο βράδυ. Τα λίπη και υπολείμματα τροφών δεν μπορούν να αντισταθούν στην καθαριστική δράση του Fairy, που διαλύει τα λίπη στη στιγμή. Το υγρό πιάτων Fairy Original χαρίζει στα πιάτα σας εκθαμβωτική καθαριότητα σε κάθε πλύση.

Το αυθεντικό υγρό πιάτων
Το αυθεντικό υγρό πιάτων
Το Fairy δεν είναι τυχαία η πρώτη επιλογή των περισσότερων καταναλωτών για το πλύσιμο των πιάτων. Μόλις μία σταγόνα αυτού του πανίσχυρου υγρού πιάτων καταφέρνει τόσα πολλά, που το κάνει να διαρκεί 2x περισσότερο από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν.
Σειρά υγρών πιάτων Fairy


fairy-original Fairy Original fairy-platinum Fairy Platinum fairy-cc Fairy Clean & Care fairy-cf Fairy Clean & Fresh
Κύριο Όφελος 2x ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν 3x ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΛΙΠΗ από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν, μετά από 10λεπτο μούλιασμα 2 σε 1 ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΑΡΩΜΑ
Αρώματα Original,
Λεμόνι
Original,
Λεμόνι
Αλόη & Αγγούρι,
Τριαντάφυλλο & Σατέν
Λουλουδιών, Μήλου,
Πορτοκαλιού
Αφρός που διαρκεί
Ισχυρή καθαριστική δύναμη ενάντια στα λίπη
Το αυθεντικό υγρό πιάτων


Αφαιρεί τα σκληρά λίπη ακόμα πιο γρήγορα


Περισσότερη λάμψη


Ποικιλία από φρουτώδη αρώματα


Συμβουλές για αποτελεσματική καθαριότητα

Sumvoules_gia_apotelesmatikh_kathariothta
Τι κάνει το υγρό πιάτων Fairy τόσο αποτελεσματικό;

Η συμπυκνωμένη σύνθεση του υγρού πιάτων Fairy προσφέρει ακόμα ισχυρότερη δράση σε κάθε σταγόνα και2x μεγαλύτερη διάρκεια από το 2ο σε πωλήσεις προϊόν, μετά από 10λεπτο μούλιασμα. Χάρη στον αφρό, που διαρκεί ακόμα περισσότερο, και στη δύναμή του να διαλύει τα λίπη, σας προσφέρει μια καθαριστική δύναμη που μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε τα ξεραμένα λίπη από τα πιάτα;

Αν, πλένοντας τα πιάτα, εντοπίσετε ξεραμένα λίπη, αρκεί να τα μουλιάσετε για μόλις 10 λεπτά σε νερό με μία σταγόνα υγρό πιάτων Fairy. Για ακόμα πιο επίμονα υπολείμματα φαγητού, επιλέξτε το Fairy Platinum, την ισχυρότερη σύνθεση του Fairy ενάντια στα επίμονα λίπη.

Ποια είναι η καλύτερη σειρά για να πλύνω τα πιάτα μου;

Ξεκινήστε με τα γυάλινα σκεύη, γιατί αυτά χρειάζονται το πιο ζεστό και καθαρό νερό. Επίσης, το καυτό νερό εξατμίζεται πιο γρήγορα, μειώνοντας τα ίχνη κηλίδων. Για ακόμα πιο καθαρό αποτέλεσμα, αναποδογυρίστε τα πλυμένα ποτήρια, επιτρέποντας να φύγει το πολύ νερό και στεγνώστε με μια στεγνή πετσέτα χωρίς σκόνη, κατά προτίμηση βαμβακερή ή λινή. Ακόμα κι αν ξεχάσετε ένα ποτήρι, μπορείτε να το πλύνετε εξίσου καλά στο τέλος, αφού ο ισχυρός αφρός του Fairy απομακρύνει τα ίχνη τροφών και σας επιτρέπει να πλένετε για μεγαλύτερη διάρκεια.

Μερικές φορές, μετά το πλύσιμο, τα γυάλινα σκεύη είναι θαμπά. Πώς μπορώ να αποφύγω τη θαμπάδα;

Η θαμπάδα μπορεί να οφείλεται στα άλατα του σκληρού νερού. Αν πλένετε τα πιάτα στο χέρι, δοκιμάστε να τα τρίβετε ανά κάποιο χρονικό διάστημα με λευκό ξίδι. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, καθώς το ξίδι εξατμίζεται αμέσως. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το πλυντήριο πιάτων και με τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum, θα έχετε αστραφτερά πιάτα χωρίς κόπο.