ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ACTIVATE 
 

Η P&G, το National Geographic και το κίνημα Global Citizen, σε μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα μεγαλύτερα προβλήματα του πλανήτη!

«Κάποιες φορές η ευθύνη πέφτει σε συγκεκριμένες γενιές να μεγαλουργήσουν. Εσείς μπορείτε να γίνετε αυτή η γενιά».

Η P&G, το National Geographic και ο παγκόσμιος οργανισμός Global Citizen παρουσιάζουν τη νέα σειρά-ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων «Activate: Κίνημα Global Citizen»! Ο στόχος; Να αξιοποιήσουν την επιρροή τους στο κοινό στο οποίο απευθύνονται και να εμπνεύσουν εσάς και… ακόμα περισσότερους για μία παγκόσμια δράση!

National Geographic 
 
National Geographic 

Η P&G στην πρώτη γραμμή της αλλαγής

Μέσα από τις εμβληματικές της μάρκες και τις συνεχείς της προσπάθειες να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα, η P&G ανοίγει έναν ουσιαστικό «διάλογο» με εσάς και τους πολίτες όλου του κόσμου! Το ACTIVATE είναι μία πλατφόρμα με δυνατές αφηγήσεις όπου οι μάρκες της P&G – όπως η Always και το Head & Shoulders – μπορούν να πουν τη δική τους ιστορία χρησιμοποιώντας τη φωνή τους ως κινητήρια δύναμη αλλαγής!

 

Με το βλέμμα στους αληθινούς πρωταγωνιστές!

Η σειρά – με μία μοναδική οπτική – αλλά και οι διάσημοι celebrities και ακτιβιστές που συμμετέχουν, σας «ταξιδεύουν» στην πρώτη γραμμή! Εκεί όπου γίνονται οι αλλαγές, εκεί όπου ξεκινούν οι αληθινές, έμπρακτες πρωτοβουλίες της P&G και της Global Citizen. Για να μπορείτε κι εσείς να ακούσετε τις ιστορίες των ανθρώπων και να γνωρίσετε την προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο!


Η σειρά (με θεατές σε 172 χώρες) έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται και στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, τα 6 επεισόδια που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι τα:


 

«ACTIVATE: Εξάλειψη της Φτώχειας»: στις 7/9, ώρα 20.10

«ACTIVATE: Το τέλος της Χρηματικής Εγγύησης»: 14/9, ώρα 20.10

«ACTIVATE: Δικαίωμα στην Εκπαίδευση»: 21/9, ώρα 20.10

«ACTIVATE: Εκπαίδευση Κοριτσιών»: 28/9, ώρα 20.10

«ACTIVATE: Τέλος Ρύπανσης από Πλαστικό»: 5/10, ώρα 20.10

«ACTIVATE: Καθαρό Πόσιμο Νερό»: 12/10, ώρα 20.10

YOUTUBE VIDEO 
 

Μία συνεργασία… για εκατομμύρια ανθρώπους!

«Στο National Geographic θέλουμε να λέμε τις ιστορίες που έχουν σημασία και είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί με συνεργάτες όπως η P&G και η Global Citizen, που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και θέλουμε να πούμε τις ίδιες ιστορίες», λέει η Courteney Monroe, President, National Geographic Global Television Networks. «Μέσα από τη συνεργασία μας με το National Geographic και την P&G, είμαστε ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά μπορούμε να μοιραστούμε τις ιστορίες πίσω από αυτό το κίνημα ώστε να ενθαρρύνουμε τους τηλεθεατές σε 172 χώρες να ορθώσουν το ανάστημά τους και να συμμετάσχουν στον αγώνα μας», αναφέρει ο Hugh Evans, CEO, Global Citizen. 

Η σειρά «Activate: Κίνημα Global Citizen» είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο κανάλι National Geographic.

National Geographic
 
Συγκατάθεση στη χρήση cookies