Όμορφα Μαλλια Φυσικά

real botanicals_logo
herbal-title1 herbal-title2

Τα μυστικά της Φύσης μέσα σε κάθε μπουκάλι! Γνώρισε τη νέα σειρά Herbal Essences pure, με αληθινά βότανα πιστοποιημένα από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW!

argan oil of moroco

ARGAN OIL OF MOROCCO

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

H νέα σειρά Herbal Essences pure Argan Oil of Morocco, με αληθινά βότανα πιστοποιημένα από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Προσφέρει θρέψη και αναδόμηση σε βάθος, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο εξωτικό άρωμα εσπεριδοειδών, εξωτικών μπαχαρικών και κρεμώδους βανίλιας!

coconut

COCONUT MILK

EΝΥΔΑΤΩΣΗ

Η νέα σειρά Herbal Essences pure με γάλα καρύδας, με αληθινά βότανα πιστοποιημένα από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW, ενυδατώνει σε βάθος τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και μεταξένια με ένα μεθυστικό άρωμα λευκής ανθοδέσμης, καρύδας και βανίλιας!

mosa mint

WHITE GRAPEFRUIT & MOSA MINT

ΟΓΚΟΣ

Η νέα σειρά Herbal Essences pure White Grapefruit & Mosa Mint, με αληθινά βότανα πιστοποιημένα από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW, προσφέρει στα μαλλιά πυκνή όψη χάρη στην ισορροπημένη ενεργή του φόρμουλα, αφήνοντάς τα πλούσια σε όγκο και κίνηση, μαζί με ένα γλυκό άρωμα από φρέσκα εσπεριδοειδή, μέντα και ροδάκινο!

Αληθινά βότανα και μεθυστικά αρώματα γεμάτα… Φύση!

argan

Argan Oil of Morocco

Έλαιο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ιδανικό για τέλεια θρέψη!

coco

Γάλα καρύδας

Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, χαρίζει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά!

mosa

White Grapefruit & Mosa Mint

Εσπεριδοειδή και μέντα, σε έναν ιδανικό συνδυασμό για πλούσιο όγκο και ζωντάνια!

*Καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία