Αρώματα και ευεξία


Σπίτι
4/10/2018
Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο των αρωμάτων του Lenor Unstoppables!

Οι περισσότερες από μας επιλέγουμε ένα άρωμα μόνο και μόνο γιατί μας αρέσει η μυρωδιά, αλλά τα αρώματα έχουν και άλλα οφέλη. Ενισχύουν την αυτοπεποίθησή μας, χαρίζουν αίσθηση ευεξίας, μας φτιάχνουν τη διάθεση (από γλυκά και παιχνιδιάρικα έως εξωτικά και μυστηριώδη) και παίζουν ρόλο ακόμη και στην επιλογή συντρόφου.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα αρώματα καλής ποιότητας είναι μια ακριβή αγορά και αυτό μας κάνει να τα χρησιμοποιούμε με φειδώ και να τα φυλάμε για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Το καλό είναι ότι πλέον, με το νέο Lenor Unstoppables™, μπορούμε καθημερινά να απολαμβάνουμε τα οφέλη που έχει για το σώμα και το πνεύμα ένα καλό άρωμα, χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία.

Το Lenor Unstoppables™ είναι μια νέα, συναρπαστική σειρά ενισχυτικών αρωμάτων ρούχων που τοποθετούνται απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου και χαρίζουν εντονότερο άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες*. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, το Unstoppables™ θα μεταμορφώσει τη διάθεσή σας χαρίζοντας υπέροχο άρωμα στα μάλλινα ή τα βαμβακερά σας ρούχα.

Για παράδειγμα, το άρωμα BLISS συνδυάζει ζεστά και δελεαστικά αρώματα από κόκκινα μούρα και κεράσι με κομψές floral νότες γιασεμιού και γλυκιές πινελιές ροδάκινου.

Το Lenor Unstoppables™ κυκλοφορεί επίσης σε θαλασσινό άρωμα FRESH και σε φρουτώδες άρωμα LAVISH. Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με το αγαπημένο σας μαλακτικό Lenor για ξεχωριστό άρωμα φρεσκάδας που ικανοποιεί τις αισθήσεις - και διαρκεί για μήνες.

*για τα ρούχα στη ντουλάπα σας