Περισσότερο άρωμα & φρεσκάδα Lenor!


Σπίτι
1/04/2024
Περισσότερο άρωμα & φρεσκάδα Lenor!
 
Μια νέα αρωματική εμπειρία έρχεται από το Lenor για να «αγκαλιάσει» τα υφάσματα και τη διάθεσή σου! Η απαλότητα και αναζωογόνηση ενισχύουν την αίσθηση ευεξίας, μέσα από
αρώματα που σε ταξιδεύουν σε έναν κήπο, στην εξοχή, στη θάλασσα ή… στο Παρίσι! Δοκίμασε τη Συλλογή Ευεξίας για 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια αρώματος*, απόλαυσε την πολυτέλεια της σειράς Haute Couture και άσε τα αρωματικά έλαια να απογειώσουν τις αισθήσεις σου!
 
Τι άλλο σου χαρίζει το ανανεωμένο Lenor; 24ωρη αναζωογονητική φρεσκάδα, χάρη στο καινοτόμο σύστημα BioScent! Οι βιοδιασπώμενες** φυσαλίδες φρεσκάδας που περιέχει,
απελευθερώνουν το άρωμα σταδιακά ώστε να παραμένει στα ρούχα σου, ακόμα κι αν τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ! Μοναδική αίσθηση αλλά και… οικολογική συνείδηση, αφού το Lenor διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, ακόμα και με πλύση στους 30°C!
 
Το αποτέλεσμα: Πλούσιο άρωμα για σένα, μεγαλύτερη διάρκεια στη φρεσκάδα, νότες που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα κάθε στιγμή. Δοκίμασε λοιπόν το Lenor που σου ταιριάζει και άσε τα σαγηνευτικά του αρώματα να σου φτιάχνουν τη διάθεση, όλη μέρα!
 
*Σε σχέση με το Lenor Sensitive
 
**Με αναφορά στο κάλυμμα της κάψουλας αρώματος που δοκιμάστηκε με OECD 301B (>60% εντός 60 ημερών)