Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα hacks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού

Τα hacks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού

0
Το «έξυπνο» πλύσιμο των πιάτων είναι γεγονός

Η καθαριότητα του σπιτιού αποτελεί μία απαραίτητη και - στις περισσότερες περιπτώσεις - όχι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Διότι όταν το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά από υποχρεώσεις και όταν η επιστροφή από το γραφείο στο σπίτι γίνεται μετά τις 8 το βράδυ, τότε η ενέργεια και η διάθεση για πλύσιμο των πιάτων και σκούπισμα περιορίζονται. Ακόμη πιο απαιτητική είναι, φυσικά, η καθαριότητα του σπιτιού όταν υπάρχουν και παιδιά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που οι δουλειές στο σπίτι σού προκαλούν άγχος και σε ωθούν να ξοδεύεις τον ελεύθερό σου χρόνο κάθε Σαββατοκύριακο βάζοντας πλυντήριο, πλένοντας πιάτα, ξεσκονίζοντας, σκουπίζοντας και σφουγγαρίζοντας, τότε η λίστα που ακολουθεί ενδεχομένως να αποδειχθεί πολύτιμη για εσένα. Περιλαμβάνει μία σειρά από «έξυπνες» προτάσεις για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα. Με λίγα λόγια, είναι τα hacks που χρειάζεσαι -σε καθημερινό επίπεδο.

Το χρονοδιάγραμμα των 30 λεπτών

Τι θα έλεγες αν προτού ξεκινούσες να καταπιάνεσαι με τις δουλειές του σπιτιού, έθετες πάντα ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα; Αν δε θέλεις να επιβαρύνεσαι με το συγύρισμα του σπιτιού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσπάθησε να αφιερώνεις 30 λεπτά της ώρας κάθε μέρα -ή μέρα πάρα μέρα- στην καθαριότητα των χώρων σου. Δοκίμασε να χρονομετρείς κάθε φορά τον εαυτό σου και σύντομα θα διαπιστώσεις πως η εν λόγω συνήθεια θα σε κρατήσει μακριά από περισπασμούς.

Δουλειά με δουλειά και όχι δωμάτιο με δωμάτιο

Αν κάθε φορά που ασχολείσαι με τις δουλειές του σπιτιού, καθαρίζεις το ένα δωμάτιο μετά το άλλο, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις συνήθεια. Φαίνεται πως το να ασχολείσαι με μία συγκεκριμένη δουλειά του σπιτιού (τακτοποίηση, ξεσκόνισμα, άδειασμα όλων των κάδων) κάθε φορά, είναι μία περισσότερο γρήγορη και εύκολη μέθοδος από το να αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την καθαριότητα ενός δωματίου, προτού συνεχίσεις στο επόμενο. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αφήσεις το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα για το τέλος καθώς αποτελούν δύο από τις πλέον χρονοβόρες και κουραστικές - για πολλούς - δουλειές του σπιτιού.

Τα hacks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού

Το «έξυπνο» πλύσιμο των πιάτων

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει μία δουλειά του σπιτιού την οποία δύσκολα μπορούμε να αποφύγουμε μες στην ημέρα. Ο λόγος για το πλύσιμο των πιάτων! Όλο και κάποιο ποτήρι, μπολ ή πιατάκι θα κάνει την εμφάνισή του στον νεροχύτη σου, σε καθημερινό επίπεδο. Αν θέλεις, λοιπόν, να μη χάνεις χρόνο με το πλύσιμο των πιάτων, αξίζει να εστιάσεις στη… συμπυκνωμένη σύνθεση και το multitasking. Πράγματι, ένα υγρό πιάτων με συμπυκνωμένη σύνθεση, όπως το αγαπημένο μας Fairy, μπορεί να διαλύσει τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντας έτσι καθαριότητα στα πιάτα και βοηθώντας μας να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο αλλά και ενέργεια. Αν μάλιστα θέλεις να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο χρόνο από τις δουλειές του σπιτιού, άρχισε να πλένεις στο εξής τα πιάτα όταν μαγειρεύεις. Αυτός ο multitasking συνδυασμός είναι εφικτός και θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις εύκολα με το καθάρισμα της κουζίνας.

SOS tip: Στην περίπτωση, βέβαια, που χρησιμοποιείς συχνά το πλυντήριο πιάτων, μην παραλείψεις να στραφείς σε κάψουλες που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις το άψογο αποτέλεσμα που θέλεις στα πιάτα, στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Με λίγα λόγια, να έχουν και καθαριστική δράση και τεχνολογία κατά του θαμπώματος, όπως οι κάψουλες Fairy Platinum Plus που χαρίζουν πιάτα καθαρά σαν καινούρια.

Η τάξη μες στην… αταξία

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να τακτοποιείς στο εξής το σπίτι σου πιο εύκολα και ξεκούραστα; Να βρεις έναν τρόπο ούτως ώστε να δημιουργείς την αίσθηση της τάξης ακόμη και μες στην… αταξία. Για παράδειγμα, δοκίμασε να τοποθετήσεις όλα τα τηλεκοντρόλ στη σειρά στο τραπεζάκι του σαλονιού, να ευθυγραμμίσεις τα αντικείμενα στη βιβλιοθήκη σου και γενικότερα, να χρησιμοποιήσεις τα έπιπλα και τα αντικείμενα στους χώρους του σπιτιού σου ώστε να δημιουργήσεις όσο πιο καθαρές γραμμές μπορείς. Οι παραπάνω κινήσεις θα κάνουν τους χώρους σου να δείχνουν περισσότερο τακτοποιημένοι. Μην ξεχάσεις, επίσης, να τοποθετήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού σου και από ένα όμορφο κουτί αποθήκευσης (θα βρεις πολλά, ακόμη και σε μορφή σκαμπό για εξοικονόμηση χώρου) προκειμένου να κάνεις πιο εύκολη την τακτοποίηση του σπιτιού.

Τα hacks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού

Η πολύτιμη βοήθεια των παιδιών

Τέλος, αν θέλεις να κάνεις πιο εύκολα και ξεκούραστα τις δουλειές του σπιτιού, μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των παιδιών, αν ανήκεις στο «κλαμπ» των γονιών. Στην περίπτωση που τα παιδιά σου βρίσκονται σε ηλικία κατά την οποία μπορούν να κατανοήσουν και να διαχειριστούν μόνα τους αρκετά πράγματα, η ενασχόληση με τις περισσότερο απλές δουλειές του σπιτιού, όπως η τακτοποίηση του δωματίου τους, θα αποδειχθεί πολύτιμη. Και αυτό διότι θα τα βοηθήσει να γίνουν περισσότερο υπεύθυνα!

0
d7843df9-2eb0-3988-b3ab-17567bd33a8d4601985782183727920
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Fairy Platinum PLUS άνω των 20 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies