Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τα έξυπνα tips που θα κάνουν τη γενική καθαριότητα παιχνιδάκι

Τα έξυπνα tips που θα κάνουν τη γενική καθαριότητα παιχνιδάκι

0
Βήμα-βήμα θα τα καταφέρεις δίχως να κουραστείς
Γενική καθαριότητα. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα «κεφάλαιο» που δημιουργεί άγχος σε κάθε γυναίκα. Και αυτό διότι όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος, το να καθαρίσεις ολόκληρο το σπίτι φαντάζει πραγματικός άθλος.
Επειδή, όμως, η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ανανεώσεις τους χώρους σου -μεταξύ άλλων λόγω της ιδανικής θερμοκρασίας- σίγουρα αξίζει να την εκμεταλλευτείς για να καθαρίσεις κάθε γωνιά του σπιτιού σου.
Σε κάθε περίπτωση, για να πετύχεις τον στόχο σου δίχως να κουραστείς και για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αξίζει να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις φέτος τη γενική καθαριότητα «παιχνιδάκι».

Προσπάθησε να βασιστείς σε ένα χρονοδιάγραμμα
Πρώτη και βασική συμβουλή για να μην αγχωθείς και να μην ταλαιπωρηθείς καθαρίζοντας το σπίτι σου από γωνιά σε γωνιά: Προτού ξεκινήσεις, δοκίμασε να καταγράψεις τι θέλεις να κάνεις και πόσο χρόνο θα χρειαστείς. Αν δεν μπορείς να διαθέσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, τότε δοκίμασε να ασχολείσαι και να καθαρίζεις από ένα δωμάτιο ή χώρο του σπιτιού σου κάθε μέρα. Για παράδειγμα, τη Δευτέρα δοκίμασε να καθαρίσεις την κουζίνα, την Τρίτη το μπάνιο, την Τετάρτη προσπάθησε να ασχοληθείς με τα παντζούρια και το μπαλκόνι, την Πέμπτη με τα ντουλάπια και τις πόρτες, την Παρασκευή με τις οικιακές συσκευές, το Σάββατο με το σαλόνι και την Κυριακή με τα στρώματα και τις ντουλάπες σου.

Extra tip: Αξίζει, επίσης, να δεις τη γενική καθαριότητα του σπιτιού σου ως μία μοναδική αφορμή για να απομακρύνεις από τους χώρους σου αντικείμενα τα οποία είναι στην πραγματικότητα άχρηστα για εσένα. Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάτι εδώ και ένα χρόνο, τότε μάλλον δεν το χρειάζεσαι. Αν δεν επιθυμείς, λοιπόν, να το δεις να καταλήγει στον κάδο απορριμμάτων, σκέψου αν υπάρχει κάποιο άτομο που το χρειάζεται.
Τα έξυπνα tips που θα κάνουν τη γενική καθαριότητα παιχνιδάκι 

Καλό είναι να ξεκινήσεις από πάνω προς τα κάτω
Απλή και σημαντική συμβουλή πριν πιάσεις τα πανάκια ή το Swiffer Μαγικό Φτερό που μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη! Προσπάθησε να ξεκινήσεις να καθαρίζεις από πάνω προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο, η σκόνη και η βρομιά από τις επιφάνειες που βρίσκονται πιο ψηλά θα πέφτει στις πιο χαμηλές επιφάνειες -ή το πάτωμα, τα σημεία, δηλαδή, που θα καθαρίσεις στο τέλος.

Μην παραλείψεις να δώσεις βάση στα «κρυφά» σημεία
Η καθαριότητα των «κρυφών» σημείων του σπιτιού είναι, επίσης, απαραίτητο «συστατικό» για να χαρακτηριστεί επιτυχημένη η «αποστολή»… γενική καθαριότητα. Από τη γωνία πίσω από το τραπεζάκι της τηλεόρασης στον απορροφητήρα της κουζίνας και από τους χώρους κάτω από τους καναπέδες και τα κρεβάτια στο εσωτερικό των ντουλαπιών και τον χώρο κάτω από το ψυγείο. Τα σημεία, δηλαδή, που ξεχνάς να καθαρίσεις -και τα οποία είναι δύσκολα στον καθαρισμό.

Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς με «εργαλεία» που εισχωρούν σε κάθε γωνία
Για να καταφέρεις, λοιπόν, να καθαρίσεις τις επιφάνειες αυτές αποτελεσματικά, θα χρειαστείς το Swiffer Μαγικό Φτερό σου και τη Swiffer σκούπα με τα ειδικά πανάκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες και χάρη στα πανάκια της, παγιδεύει εύκολα τρίχες και σκόνη.

Προσπάθησε να αφήσεις το πάτωμα για το τέλος
Η καθαριότητα του πατώματος των χώρων του σπιτιού θα είναι το τελευταίο task το οποίο θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις. Το «έξυπνο» tip που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου σε αυτή την περίπτωση είναι το να χρησιμοποιήσεις στη Swiffer σκούπα σου τα ειδικά υγρά πανάκια Swiffer που μπορούν να διαλύσουν εύκολα τη βρομιά -ακόμη και τη σκληρή και ξεραμένη- και παράλληλα να δώσουν ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στο σπίτι σου.
Τα έξυπνα tips που θα κάνουν τη γενική καθαριότητα παιχνιδάκι 

Να θυμάσαι πως όσο δύσκολο είναι να ανοίξεις το «κεφάλαιο» γενική καθαριότητα, τόσο… εύκολο είναι να το κλείσεις. Αρκεί να έχεις «εξοπλιστεί» με το κατάλληλο σύστημα καθαρισμού και φυσικά, να έχεις προνοήσει να οργανώσεις καταλλήλως τον χρόνο σου! Βήμα-βήμα και γωνιά-γωνιά, θα τα καταφέρεις δίχως να κουραστείς και κυρίως, χωρίς να βγεις εκτός προγράμματος!

0
923bef9e-e686-322c-8fa9-e1c8912270c04505696516127177654
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 2.00
Swiffer Ανταλλακτικά Πανάκια άνω των 40 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies