Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

5 βήματα για καθαρό σπίτι χωρίς κόπο

Μία προσφορά από Swiffer
swiffer-5-bimata-gia-katharo-spiti-xoris-kopo
0
Αναρωτιέστε πώς γίνεται τα σπίτια φίλων σας να δείχνουν διαρκώς καθαρά, ενώ εσείς παιδεύεστε να βάλετε μια τάξη; Διαβάστε τις συμβουλές μας.

Αν το σπίτι σας είναι συνέχεια γεμάτο παιδιά, φίλους ή κατοικίδια, είναι πολύ πιθανό να τρέχετε διαρκώς προσπαθώντας να φροντίσετε τους άλλους και να κρατήσετε το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο. Για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αυτή την κατάσταση, σας προτείνουμε μερικές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια. 

Μην αφήνετε ποτέ τις δουλειές να συσσωρεύονται

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε τη γενική καθαριότητα είναι να κάνετε λίγα πράγματα σε καθημερινή βάση. Αν το εφαρμόσετε αυτό σε κάθε χώρο του σπιτιού, τότε θα σταματήσετε να φοβάστε το καθάρισμα. Δείτε λοιπόν τι θα μπορούσατε να κάνετε σε κάθε χώρο. Ψεκάζετε τη μπανιέρα με καθαριστικό μετά από κάθε χρήση και ζητήστε από τα παιδιά σας να στρώνουν κάθε πρωί το κρεβάτι τους. Περάστε με πανί τις επιφάνειες αφού τις χρησιμοποιήσετε και τακτοποιήστε τα ρούχα στη ντουλάπα αμέσως μετά το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Το να βάζετε πολύ συχνά πλυντήριο είναι μια πολύ καλή ιδέα, καθώς έτσι δεν θα μαζεύονται πάρα πολλά άπλυτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ξεφορτωθείτε αμέσως τα άχρηστα πράγματα

Τα μικροαντικείμενα κάνουν το σπίτι να δείχνει ακατάστατο και το καθάρισμα δυσκολότερο. Είναι σημαντικό να κάνετε συχνά ξεκαθάρισμα ώστε να μην συσσωρεύονται άχρηστα πράγματα στο σπίτι σας. Αυτό θα κάνει την καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη. Μπορεί να έχετε μαζέψει πολλά δώρα που δεν θέλετε να κρατήσετε ή να έχετε ανάγκη από λίγη οργάνωση και να πρέπει να ξεκινήσετε να πετάτε ή να τακτοποιείτε χαρτιά και φακέλους καθημερινά. Φροντίστε να συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας και ζητήστε τους να βάλουν σε μια κούτα όλα τα πράγματα που δεν χρειάζονται ή δεν τα θέλουν, για να τα δωρίσετε. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την οργάνωση και την τακτοποίηση, δείτε κάποια έξυπνα κόλπα εδώ.

Επενδύστε σε καλάθια και κουτιά

Δεν θα σας βοηθήσουν για να κρύψετε πράγματα, αλλά για να τα μετακινείτε στη σωστή θέση πιο γρήγορα και χωρίς να δημιουργείτε επιπλέον ακαταστασία. Για παράδειγμα, ένα πλαστικό καλάθι για ρούχα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο για να μεταφέρετε τα σιδερωμένα ρούχα στα δωμάτια. Ακόμη κι αν δεν τα τακτοποιήσετε κατευθείαν στις ντουλάπες, ο χώρος θα δείχνει πολύ πιο συμμαζεμένος από το να αφήνατε τα ρούχα πάνω στη συρταριέρα ή στο κρεβάτι. Θα ήταν καλό να έχετε ένα κουτί αποθήκευσης σε κάθε δωμάτιο και, αν αρχίσουν να μαζεύονται σκόρπια βιβλία, DVD ή χαρτιά, να τα βάζετε εκεί στο τέλος της ημέρας ώστε οι επιφάνειες να μην είναι φορτωμένες και να είναι πιο εύκολο να τις καθαρίσετε. Φροντίστε ώστε να μην γεμίζουν οι επιφάνειες με παιχνίδια ή άχρηστα πράγματα, καθώς αυτό μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα.

Κάντε ένα πεντάλεπτο καθάρισμα κάθε βράδυ

Είναι πολύ εύκολο να αναβάλετε κάτι για το επόμενο πρωί όταν γυρνάτε κουρασμένες στο σπίτι και το μόνο που θέλετε είναι να χαλαρώσετε, αλλά αυτό απλά σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες δουλειές το πρωί. Κι επειδή είναι πολύ πιθανό εκείνες τις ώρες να τρέχετε και να μη φτάνετε, μπορεί να κάνετε μια πιο πρόχειρη δουλειά. Η καλύτερη στιγμή λοιπόν είναι μόλις πέσουν για ύπνο τα παιδιά: περάστε με ένα πανί τις επιφάνειες, τακτοποιήστε τα πιάτα ή συμμαζέψτε τα ρούχα. Μπορείτε ακόμη να στρώσετε το τραπέζι για το πρωινό από το βράδυ. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά το πρωί θα αισθανθείτε πολύ ωραία αν δείτε το τραπέζι έτοιμο. Αυτό που επίσης βοηθάει είναι να προμηθευτείτε αποτελεσματικά καθαριστικά προϊόντα – το Swiffer Μαγικό Φτερό είναι ιδανικό για γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα σε κάθε επιφάνεια. Χάρη στις χιλιάδες ίνες του, μαγνητίζει και «παγιδεύει» 3x περισσότερη σκόνη και τρίχες, σε σχέση με το παραδοσιακό ξεσκονόπανο!

Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού με όλη την οικογένεια

Είναι αδύνατον να τα κάνετε όλα μόνες σας, επομένως θα ήταν καλό να βάλετε όλη την οικογένεια σε αυτή τη διαδικασία. Αν λοιπόν βάλετε τα παιδιά σας σε πρόγραμμα από μικρή ηλικία, θα μάθουν να βοηθούν χωρίς να φέρνουν αντίρρηση. Εργαστείτε ομαδικά και φροντίστε ώστε όλοι να ασχολούνται με διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα γίνουν όλα (ειδικά αν κάνετε και μια καθημερινή προεργασία). Μπορείτε να φτιάξετε και ευχάριστη ατμόσφαιρα βάζοντας μουσική ώστε όλοι να δουλεύουν με χαρά! Αν προσπαθείτε μάταια να πείσετε τα παιδιά να βοηθήσουν στο σπίτι, κάντε κλικ εδώ και ανακαλύψτε ιδέες για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον τους.

0
8013240d-1add-3cc9-a87b-423e39005ceb8741911827768596296
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.50
Υγρά Πανάκια Swiffer 24 τεμαχίων

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies