Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

7 έξυπνες συμβουλές για οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι

eksypnes
0
Μήπως θέλετε με τη νέα χρονιά να ξεφορτωθείτε τα άχρηστα πράγματα από το σπίτι σας; Δείτε κάποιες συμβουλές για να οργανωθείτε καλύτερα!

Όλοι μας λίγο-πολύ ενθουσιαζόμαστε στην ιδέα να κάνουμε ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα ώστε το σπίτι μας να είναι καθαρό και τακτοποιημένο με τη νέα χρονιά. Ωστόσο, όπως γίνεται συνήθως και με τους υπόλοιπους στόχους για τη νέα χρονιά, όπως π.χ. να αρχίσουμε γυμναστήριο, συχνά καταφεύγουμε σε εύκολες λύσεις!

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ημέρες ή ακόμη και ώρες, όλος ο κόπος μας πάει χαμένος, καθώς παντού υπάρχουν πράγματα που περιφέρονται, όπως φάκελοι, χαρτιά, παιχνίδια των παιδιών και, φυσικά, στοίβες με ρούχα.

Πώς θα μπορούσατε λοιπόν να διασφαλίσετε ότι η προσπάθεια που κάνετε με το συμμάζεμα θα έχει διάρκεια; Δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές αποθήκευσης και διακόσμησης για να έχετε πάντα υπό έλεγχο την οργάνωση του σπιτιού σας και να ξεχάσετε την ακαταστασία τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη!

 1.   Ξεκινήστε από το μπάνιο

Μετατρέψτε το μπάνιο του σπιτιού σας σε μια όαση καθαριότητας, τάξης και ηρεμίας. Επειδή πρόκειται συνήθως για έναν πολύ μικρό χώρο, είναι πιο εύκολο να κάνετε ξεσκαρτάρισμα. Ξεκινήστε λοιπόν από εδώ και ξεφορτωθείτε με αποφασιστικότητα οτιδήποτε δεν σας είναι χρήσιμο ή δεν το χρησιμοποιείτε πλέον, όπως σχεδόν άδειες συσκευασίες σαμπουάν ή κεριά που έχετε μήνες να τα ανάψετε. Τοποθετήστε όλα τα είδη περιποίησης σε ένα ντουλάπι, συγκεντρώστε όλα τα παιχνίδια για το μπάνιο σε ένα πλαστικό καλάθι και προσπαθήστε να διατηρείτε τον χώρο όσο πιο τακτοποιημένο γίνεται. Μπορείτε να ολοκληρώστε αυτή τη μεταμόρφωση βάφοντας τους τοίχους και αγοράζοντας διακοσμητικά ή καινούριες πετσέτες. Έτσι, κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο θα θυμάστε πόσο όμορφη αίσθηση είναι να βρίσκεστε σε έναν τακτοποιημένο χώρο και αυτό θα είναι το κίνητρό σας ώστε να διατηρείτε όλο το σπίτι οργανωμένο.

2.   Η πρώτη εντύπωση είναι το παν

Φροντίστε το χώρο που βλέπει κάποιος μόλις μπαίνει στο σπίτι σας! Μπορείτε να τοποθετήσετε μία κρεμάστρα στο χολ του σπιτιού σας, ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να ξέρει ακριβώς πού να κρεμάσει το μπουφάν και την τσάντα του. Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε δοχεία ή να διαμορφώσετε ειδικά ντουλαπάκια για να βάζει ο καθένας τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του. Μια καλή ιδέα είναι να έχετε ένα ραφάκι κοντά στην πόρτα όπου θα υπάρχει ειδικό δοχείο για την αλληλογραφία, για τα κλειδιά και τα γυαλιά. Από τη στιγμή που το κάθε πράγμα αποθηκεύεται στο δικό του σημείο, είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείται η τάξη και η οργάνωση.

3.   Περισσότερα πράγματα σημαίνει περισσότερη ακαταστασία

Να θυμάστε ότι είναι πιο εύκολο να διατηρείτε τακτοποιημένες τις επιφάνειες όταν αυτές δεν είναι φορτωμένες με πολλά πράγματα. Κρατήστε λοιπόν αντικείμενα που είναι χρήσιμα ή διακοσμητικά που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Στην κουζίνα, μπορείτε να βάλετε σε ντουλάπια τις μικροσυσκευές που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, όπως π.χ. τον παρασκευαστή ψωμιού, και να μην αφήνετε μαγειρικά σκεύη και κούπες του καφέ πάνω στον πάγκο. Στο σαλόνι, ξεσκαρτάρετε τα περιοδικά και τα βιβλία, ξεφορτωθείτε αυτά που δεν θα ξαναδιαβάσετε και τα υπόλοιπα τοποθετήστε τα σε κάποιο ράφι ή ντουλάπι, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για ένα βάζο ή διακοσμητικό. Για το υπόλοιπο σπίτι, προμηθευτείτε όμορφα κουτιά ή δοχεία για τα διάφορα μικροπράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά, ώστε να διευκολύνετε το ξεσκόνισμα. 

4.   Αξιοποιήστε τα έπιπλα στο έπακρο

Φροντίστε να αγοράζετε λειτουργικά έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους. Στο σαλόνι, μπορείτε να αποθηκεύετε κουβερτούλες, μαξιλάρια ή περιοδικά σε ένα υφασμάτινο σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο. Στο γραφείο, επιλέξτε μια βιβλιοθήκη που μπορεί να γίνει γραφείο ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα όταν δεν εργάζεστε εκεί και, στο υπνοδωμάτιο, τοποθετήστε ένα υφασμάτινο μπαούλο στα πόδια του κρεβατιού όπου θα βάζετε τα λευκά είδη.

5.   Βάλτε και τα παιδιά σας στο παιχνίδι

Δώστε συμβουλές στα παιδιά σας για το πώς να κρατούν το δωμάτιό τους τακτοποιημένο. Αν είναι αρκετά μεγάλα, μαζέψτε όλα τους τα παιχνίδια και αποφασίστε μαζί ποια πρέπει να πεταχτούν. Αν είναι πιο μικρά, κάντε αυτή τη διαδικασία μόνες σας, χωρίς να σας καταλάβουν! Μία ιδέα είναι να τοποθετήσετε επιπλέον ράφια για τα βιβλία και συρτάρια για τα μεγαλύτερα παιχνίδια. Τα μικρότερα παιχνίδια και τα μικροπράγματα μπορούν να μπουν μέσα σε καλάθια πάνω στα ράφια. 

Χρησιμοποιήστε επίσης κουτιά με χωρίσματα π.χ. για τα τουβλάκια και πλαστικά κουτιά για τα ρούχα και τα κουκλάκια. Βάλτε ταμπελίτσες σε κάθε κουτί ή καλάθι για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι υπάρχει μέσα και κάντε μια συμφωνία με τα παιδιά σας ότι μπορούν να κάνουν άνω-κάτω ό,τι θέλουν αρκεί μέχρι το βράδυ να είναι όλα στη θέση τους. 

6.   Διαμορφώστε κατάλληλα το ντουλάπι με τα καθαριστικά

Φροντίστε να μην έχετε πάρα πολλά μπουκάλια και δοχεία κάτω από τον νεροχύτη, επιλέγοντας προϊόντα πολλαπλών χρήσεων, όπως καθαριστικά προϊόντα γενικής χρήσης για μπάνιο, κουζίνα και επιφάνειες, αλλά και τη σκούπα Swiffer, που απομακρύνει ταυτόχρονα τη σκόνη και τη βρωμιά από το δάπεδο.

7.   Όλα έχουν τη θέση τους

Η οργάνωση γίνεται παιχνιδάκι όταν έχετε συγκεκριμένο σύστημα. Για παράδειγμα, στη ντουλάπα σας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα παπούτσια σε πλαστικά κουτιά, να κρεμάσετε τα ρούχα σύμφωνα με το χρώμα τους και κάθε φορά που αγοράζετε ένα καινούριο ρούχο, να δίνετε ένα άλλο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στο υπόλοιπο σπίτι, πάρτε ένα κουτί για τους λαμπτήρες και ένα άλλο για τις μπαταρίες και φροντίστε ώστε κάθε ντουλάπι και συρτάρι να έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Εάν γνωρίζετε πού βρίσκεται το καθετί στο σπίτι σας και φροντίζετε ώστε να τοποθετείτε πάντα τα πράγματα στη θέση τους, η ακαταστασία θα γίνει μια άγνωστη λέξη για εσάς!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies