Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum Plus καθαρίζουν τέλεια ακόμα και στον σύντομο κύκλο!
Γύρνα το πλυντήριο σου από τον κανονικό στον σύντομο κύκλο και εξοικονόμησε στον λογαριασμό του ρεύματος σου έως και -5€ ανά συσκευασία*
Χάρη στη μοναδική τεχνολογία σύντομου κύκλου, που ενεργοποιείται από την πρώτη κιόλας σταγόνα νερού, δε χρειάζεται να ξεπλένεις τα πιάτα σου πριν τα βάλεις στο πλυντήριο! Καμία πρόκληση δεν είναι δύσκολη για το Fairy Platinum Plus. 
Η ενισχυμένη σύνθεση της κάψουλας Fairy Platinum Plus, επαναφέρει την αρχική λάμψη των πιάτων, απομακρύνοντας άλατα και βρωμιές που προκαλούν θαμπάδα. Έτσι τα πιάτα σου είναι αστραφτερά σαν καινούρια! 
Καθώς το ξέβγαλμα αποτελεί παρελθόν με την κάψουλα Fairy Platinum Plus,  μπορείς να εξοικονομήσεις νερό και να προστατεύσεις το περιβάλλον. Παράλληλα απολαμβάνεις εξαιρετική καθαριότητα στα πιάτα σου!
Η Fairy Platinum Plus είναι ταχείας διάλυσης κάψουλα και για αυτό εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα ακόμα και σε σύντομους κύκλους. Γυρνώντας το πλυντήριο σε σύντομο κύκλο, εξοικονομείς χρόνο αλλά και ενέργεια! 
Χάρη στην εξελιγμένη της σύνθεση, η κάψουλα Fairy Platinum Plus καθαρίζει το φίλτρο του πλυντηρίου από λίπη και βοηθάει στην απομάκρυνση των αλάτων, για να έχεις αξεπέραστα καθαρά πιάτα αλλά και πλυντήριο!
Νέες ανανεωμένες & ανακυκλώσιμες συσκευασίες 
*Platinum Plus 50 ct. Σύντομος κύκλος = < 55 λεπτά.
Η εξοικονόμηση υπολογίζεται μe τη μέση τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων φόρων) για τα νοικοκυριά, το 2021. Πηγή: Eurostat.