Πες αντίο στο μούλιασμα και το τρίψιμο των πιάτων


Σπίτι
1/07/2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το πλύσιμο των πιάτων είναι με διαφορά μία από τις πιο χρονοβόρες και σε πολλές περιπτώσεις, κουραστικές δουλειές του σπιτιού. Ειδικότερα όσες από εμάς μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι με τον σύζυγο και τα παιδιά μας, γνωρίζουμε καλά πως ο νεροχύτης χρειάζεται μόνο μερικές ώρες για να γεμίσει με άπλυτα πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόκειται για μία διαδικασία που εκτός από αρκετό χρόνο, απαιτεί συχνά και ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια από εμάς, αφού υπάρχουν φορές που τα υπολείμματα των φαγητών είναι τόσο σκληρά και επίμονα, που δεν φεύγουν, όσο και αν τρίψουμε.

Ας είμαστε ειλικρινείς, λοιπόν! Αν μπορούσαμε με κάποιον τρόπο να περιορίσουμε τον χρόνο που περνάμε πάνω από τον νεροχύτη, τρίβοντας και ξεπλένοντας πιάτα, όχι μόνο θα αισθανόμασταν πιο ξεκούραστες σε καθημερινή βάση, αλλά θα γλιτώναμε και αρκετό χρόνο, ώστε να τον διαθέσουμε στις δραστηριότητες και τους ανθρώπους που αγαπάμε, στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για εμάς. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να μετατρέψουμε το πλύσιμο των πιάτων σε μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση; Μα φυσικά, να εντάξουμε στη ρουτίνα πλυσίματος των πιάτων μας τον ισχυρό «σύμμαχο», με τη βοήθεια του οποίου θα πούμε «αντίο» στο μούλιασμα και το τρίψιμο των πιάτων.

Επιλέγουμε ισχυρούς «συμμάχους» για το πλύσιμο των πιάτων

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως ο παράγοντας που καθορίζει τον χρόνο που θα σπαταλήσουμε πάνω από τον νεροχύτη, δεν είναι μόνο τα λίπη και η βρομιά που συγκεντρώνουν τα σκεύη μας, αλλά κυρίως τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούμε για το πλύσιμο των πιάτων.

Πόσες φορές έχουμε σπαταλήσει μία μεγάλη ποσότητα καθαριστικού υγρού και έχουμε… «λιώσει» το σφουγγάρι προσπαθώντας να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα των τροφών, χωρίς να έχουμε το αστραφτερό αποτέλεσμα που επιθυμούμε; Πόσες φορές αφήσαμε ένα ταψί και μία κατσαρόλα να μουλιάσουν ένα ολόκληρο βράδυ στο νερό, επειδή όσο και αν τρίβαμε δεν καθάριζαν επαρκώς;

Τα καλά νέα είναι πως περιπτώσεις όπως οι παραπάνω, αποτελούν ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, από το οποίο μπορούμε πλέον να απαλλαγούμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επενδύσουμε στην ισχυρή σύνθεση του Fairy Platinum Quickwash, του καινοτόμου υγρού πιάτων που φέρνει την «επανάσταση» στο πλύσιμο των πιάτων.

Πλύσιμο κατσαρόλας

Υγρό πιάτων με τριπλή δράση για ακόμα πιο εύκολο τρίψιμο και ξέβγαλμα

Μπορεί τα ράφια των σούπερ μάρκετ να είναι γεμάτα από επιλογές υγρών για το πλύσιμο των πιάτων, όμως κανένα δεν διαθέτει την τριπλή δράση του Fairy Platinum Quickwash, η οποία είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, χαρίζει αποτελεσματική καθαριότητα στα σκεύη μας και μειώνει σημαντικά τον χρόνο που αφιερώνουμε στο πλύσιμο των πιάτων.

Πιο αναλυτικά, η προηγμένη σύνθεσή του δημιουργεί αμέσως αφρό, αποδυναμώνει τα σκληρά, δύσκολα λίπη, καθώς και τα καμένα υπολείμματα από τα πιάτα, με αποτέλεσμα να μην απαιτείται να τρίβουμε επίμονα για να χαρίσουμε στα σκεύη μας την αστραφτερή καθαριότητα που επιθυμούμε.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή το συγκεκριμένο υγρό πιάτων απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τα λίπη, δεν χρειάζεται να μουλιάσουμε τα πιάτα ή τα μαγειρικά μας σκεύη, ακόμη και αν είναι πολύ βρόμικα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι μία σταγόνα από την ισχυρή σύνθεση του Fairy Platinum Quickwash, για να απολαμβάνουμε καθημερινά αστραφτερά και πεντακάθαρα πιάτα.

Στράγγισμα σερβίτσιων

Κλείνοντας, ο βασικότερος λόγος που αξίζει να επενδύσουμε σε ένα καινοτόμο υγρό πιάτων, το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία του πλυσίματος, δεν είναι μόνο το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που χαρίζει στα σκεύη μας, αλλά και το γεγονός πως μας βοηθά να εξοικονομούμε χρόνο. Άλλωστε, σε μία έντονη, πολυάσχολη καθημερινότητα, γεμάτη από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας πάνω από τον νεροχύτη. Διότι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε, είναι να κερδίσουμε περισσότερο χρόνο, ώστε να τον αφιερώσουμε σε όσα έχουν μεγαλύτερη αξία για εμάς, δηλαδή στις δραστηριότητες που απολαμβάνουμε, στην προσωπική μας ξεκούραση και στους δικούς μας ανθρώπους, που κάθε στιγμή μαζί τους είναι «πολύτιμη».