Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Γκαρνταρόμπα: έρωτας καλοκαιρινός ή παντοτινός;

Γκαρνταρόμπα:-έρωτας-καλοκαιρινός-ή-παντοτινός;
0
Μήπως η σχέση μας με τα αγαπημένα μας ρούχα μοιάζει με έναν νέο έρωτα;

Έχουμε όλες ζήσει παρόμοιες εμπειρίες. Μια νέα σχέση που ξεκινά υπό ιδανικές συνθήκες. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Για μερικούς μήνες, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μας. Καθώς όμως περνά ο καιρός, οι υπέροχες, έντονες, πολύχρωμες χαρές του έρωτα αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Τα βάρη της καθημερινότητας προκαλούν τέτοιες προστριβές που μπορεί να φτάσουμε στο σημείο δίχως επιστροφή.

Το ίδιο συμβαίνει και όταν το υπέροχο καινούργιο συνολάκι που ερωτευτήκαμε αρχίζει να φθείρεται και να ξεθωριάζει.Κάθε φορά που πλένουμε τα ρούχα μας, οι ίνες σπάνε και ξεφτίζουν εξαιτίας της τριβής μέσα στον κάδο του πλυντηρίου αλλά και μεταξύ τους. Πρόκειται για το πρώτο στάδιο της φθοράς ενός υφάσματος. Ακολουθούν οι κόμποι που χαλούν τόσο τη δική μας εμφάνιση όσο και αυτή των ρούχων μας. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος του μήνα του μέλιτος.

Δυστυχώς όμως, η φθορά δεν σταματά εδώ. Τα ρούχα μας χάνουν το χρώμα τους. Εξαιτίας της ανομοιόμορφης επιφάνειας των υφασμάτων, το φως δεν αντανακλάται πια στα ρούχα, με αποτέλεσμα αυτά να μοιάζουν άχρωμα. Η αγάπη μας δοκιμάζεται ολοένα και περισσότερο. Αρχίζουμε να τα εγκαταλείπουμε στο σπίτι όλο και πιο συχνά, όπως τον φίλο που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ξανά επειδή με τη συμπεριφορά του στις κοινωνικές εκδηλώσεις μάς έχει απογοητεύσει.

Και τελικά, οι ίνες αρχίζουν να απομακρύνονται μεταξύ τους επειδή δεν μαλακώνουν επαρκώς κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. Αλλοιώνονται, χάνουν την αρχική θέση τους και τελικά παραμορφώνονται. Ο κεραυνοβόλος έρωτας έχει γίνει πια μια μακρινή ανάμνηση. Μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς και τα ρούχα μας δεν πρόκειται να συνυπάρξουμε ποτέ ξανά.

Κι όμως, μπορείτε να μετατρέψετε τον κεραυνοβόλο έρωτα σε μακροχρόνια σχέση, δίνοντας λίγη περισσότερη προσοχή και φροντίδα στο αντικείμενο της αγάπης σας. Μην αφήνετε τα προβλήματα να διογκώνονται. Προσφέρετε σε καθημερινή βάση την καλύτερη δυνατή περιποίηση στα ρούχα σας.

Προστατέψτε αυτήν την αγάπη από τη φθορά από την πρώτη κιόλας στιγμή με τη βοήθεια του Lenor. Χάρη στην τεχνολογία Anti-Age 3 σημείων που διαθέτει, το Lenor προστατεύει τα ρούχα σας από τα 3 σημάδια φθοράς: το ξεχείλωμα, το ξεθώριασμα και το γάριασμα. διατηρώντας την αγάπη σας αναλλοίωτη για μεγαλύτερο διάστημα ή, γιατί όχι, για πάντα.

0
98b9c367-37f3-32d6-bff3-7f56adeb6ef66935204489825888124

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies