Γνώρισε το νέο Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών


Ομορφιά
23/02/2023
Θέλεις να μάθεις τι κρύβεται πίσω από το «θαύμα» του νέου Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών; Έχουμε τις απαντήσεις!

Ε. Τι είναι το νέο Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών του Pantene Pro-V;

Α. Διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ευρώπη, το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών χαρίζει διπλάσια περιποίηση από ένα απλό conditioner και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από κάθε λούσιμο. Το conditioner έχει τη δύναμη να βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς* που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου, έως και 3 μήνες πριν, μέσα σε 3 μόλις λεπτά. Η ανάλαφρη σύνθεσή του είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να δρα σε ολόκληρη την ίνα της τρίχας για να μην βαραίνουν τα μαλλιά σου.

Ε. Ποια τεχνολογία περιέχει το νέο Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών;

Α. Διαθέτει δύο ενεργά συστατικά περιποίησης: 1. Ενεργά αντιοξειδωτικά που δυναμώνουν τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από το οξειδωτικό στρες. 2. Θρεπτικά λιπίδια που διεισδύουν στην τρίχα και «σφραγίζουν» την έξτρα προστασία. Η σύνθεσή του προσφέρει ιδανική περιποίηση στα μαλλιά σου, χωρίς να τα βαραίνει.

Ε. Το Pantene Pro-V έχει πραγματοποιήσει δοκιμές για το νέο Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Α. Ναι, όπως με όλα τα προϊόντα Pantene Pro-V, το Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών έχει υποβληθεί σε διεξοδικούς επιστημονικούς ελέγχους. Επιπλέον, το προϊόν είναι αναγνωρισμένο και έχει γίνει θερμά αποδεκτό σε πολλές χώρες της Ασίας, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Μέχρι τώρα, πάνω από 20 εκατομμύρια γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών και έχουν λατρέψει την απαλότητα και τη λάμψη που τους χαρίζει.

Ε. Με τόσα διαφορετικά προϊόντα εντατικής περιποίησης στη σειρά του Pantene Pro-V, πώς μπορεί μια γυναίκα να επιλέξει πότε και πώς να χρησιμοποιήσει το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών ;

Α. Το Pantene Pro-V δημιούργησε το Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών για να προσφέρει εντατική αναδόμηση σε μορφή conditioner μετά από κάθε λούσιμο, ακόμα και για καθημερινή χρήση. Το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών διατίθεται σε 4 διαφορετικούς τύπους για να παρέχει εξατομικευμένη, καθημερινή και εντατική περιποίηση, όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας.

Ε. Ποια σαμπουάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το Pantene Pro-V Θαυματουργό Conditioner 3 λεπτών;

Α. Όλα τα σαμπουάν Pantene Pro-V περιέχουν βελτιωμένες συνθέσεις για ακόμα πιο πλούσιο αφρό και μεγαλύτερη αίσθηση καθαριότητας. Παράλληλα, περιέχουν και ένα νέο, αποκλειστικό συστατικό περιποίησης που προστατεύει τα μαλλιά όσο είναι βρεγμένα, εμποδίζοντας τη φθορά.

*Φθορά στην επιφάνεια της τρίχας