Η λύση SMART PRO V που αναζητούσες είναι εδώ


Ομορφιά
23/02/2023
Μήπως οι άκρες σας φαίνονται ταλαιπωρημένες, κάπως σκληρές και αρκετά λεπτές, έτοιμες να σπάσουν; Τώρα έχετε όσα χρειάζονται τα μαλλιά σας!

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές πρόωρες ενδείξεις ότι τα μαλλιά σας αρχίζουν να χάνουν την δύναμή τους και σας δείχνουν με πολλά σημάδια πως χρειάζονται την προσοχή και τη φροντίδα σας. Σπάσιμο, ψαλίδα, ξηρές άκρες, θαμπάδα…  όλα "φωνάζουν" πάνω τους ότι έχει έρθει η ώρα για κούρεμα!

Η πιο smart περιποίηση από το Pantene!

Ωστόσο, το κούρεμα δεν αρκεί για να είναι διαρκώς υγιή, λαμπερά και δυνατά. Χρειάζονται τακτική περιποίηση. Με το νέο Pantene όμως, μπορείτε να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να είναι ακόμα πιο δυνατά και ακόμα πιο μακριά. Το νέο Smart Pro-V Conditioner διαθέτει μια τεχνολογία conditioning για την ενυδάτωση που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Η φόρμουλα SMART Pro-V απλώνεται ομοιόμορφα και γρήγορα στην ίνα της τρίχας και στοχεύει στη φθορά που έχει υποστεί. Σε αντίθεση με τα κοινά conditioners  που «βαραίνουν» την τρίχα, αυτή "διαβάζει" και ανταποκρίνεται στα διαφορετικά επίπεδα της φθοράς, δίνοντας στις γυναίκες την ελευθερία να ενυδατώσουν από τη ρίζα έως τις άκρες τα σημεία που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μαλλιά ακόμα πιο δυνατά και μακριά!

Το Pantene Pro-V βοηθά στην ενεργοποίηση ενός πρωτεϊνικού δομικού στοιχείου, την Iστιδίνη, η οποία περιλαμβάνει επίσης αντιοξειδωτική τεχνολογία. Η ιστιδίνη αιχμαλωτίζει και ελαττώνει από μέσα προς τα έξω τους ρύπους των μεταλλικών στοιχείων που προκαλούν «φθορά». Εάν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα αυτά τα πρώτα σημάδια φθοράς τότε τα μαλλιά σας θα οδηγηθούν σταδιακά στο σημείο κουρέματός τους.

Άμεσα αποτελέσματα!

Τα αποτελέσματά του είναι εξαιρετικά αφού χαρίζει: άμεση απορρόφηση, εύκολο ξεμπέρδεμα, ανάλαφρα και θρεμμένα μαλλιά, ήδη από τη δεύτερη μέρα. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει εύκολα μετά το λούσιμο από τη ρίζα ως τις άκρες.

Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σας θα δείχνουν  τόσο υγιή σε όλο τους το μήκος και ακόμα πιο δυνατά*, μέχρι το τελευταίο εκατοστό.

*Δύναμη ενάντια στην φθορά από το styling, σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς ενυδατικούς παράγοντες.