Γρήγορα και εύκολα χτενίσματα με πιασμένα μαλλιά


Ομορφιά
23/02/2023
Θέλετε να δείξετε εντυπωσιακή μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά τα μαλλιά σας δεν συμφωνούν; Έχουμε εύκολες λύσεις για ανανέωση στο «πι και φι»!

Δώστε όγκο

Αν τα μαλλιά σας αρχίζουν να δείχνουν πεσμένα το μεσημέρι, κρεμάστε το κεφάλι σας ανάποδα, τινάξτε τα μαλλιά σας και ψεκάστε με λίγη λακ για να δώσετε όγκο. Αν χρειαστεί, κρεπάρετε τις ρίζες στο στεφάνι με μια ειδική χτένα για ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε χρόνο για να χτενίσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, ειδικά αν είστε εργαζόμενη μητέρα, αλλά για λίγο περισσότερο όγκο καθημερινά χρησιμοποιήστε τη σειρά Pantene Πλούσιος Όγκος για να δώσετε στα μαλλιά σας όγκο και πυκνότητα που διαρκεί. Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα για να δώσετε όγκο.

Μπλεχτείτε

Τα μακριά μαλλιά μπορούν καμιά φορά να δείχνουν άτονα, ειδικά αν έχουν περάσει δύο ημέρες ή και παραπάνω από το τελευταίο σας λούσιμο. Οι κότσοι είναι εύκολοι και κομψοί, ετοιμάζονται σε δευτερόλεπτα και θα ανανεώσουν ολόκληρο το look σας. Απλώς τραβήξτε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού σας για να δημιουργήσετε μια σφιχτή αλογοουρά, στερεώνοντάς τη και λειαίνοντας προσεκτικά το πίσω μέρος. Τώρα κρεπάρετε την αλογοουρά για να δώσετε όγκο και στριφογυρίστε τη προς το μπροστινό μέρος σε έναν μπλεγμένο κότσο, τον οποίο θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια. Ψεκάστε με λακ και κρύψτε τις ατίθασες τούφες μέσα στον κότσο ή πίσω από τα αυτιά σας. Voila!

Αλλάξτε χωρίστρα

Κάνετε πάντα τη χωρίστρα σας στο ίδιο σημείο; Αλλάξτε τη και δώστε αμέσως ύψος και όγκο στα μαλλιά σας. Αλλάξτε πλευρές, φέρτε τη πιο αριστερά ή πιο δεξιά για πιο δραματικό αποτέλεσμα, ή —για ένα πιο σύγχρονο look— βρέξτε ελαφρά τα μαλλιά σας και με τα δάχτυλά σας αφήστε τα να ανοίξουν σε χωρίστρα από μόνα τους, αντί να την τραβήξετε αυστηρά εσείς.

Όμορφη πλεξίδα

Αν δεν έχετε χρόνο για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι το πρωί,  τραβήξτε τα όλα στη μια πλευρά και πλέξτε τα σε μια χαλαρή πλεξίδα, αφήνοντας μικρές τούφες ελεύθερες γύρω από το πρόσωπό σας. Έχετε ξαφνικά την ανάγκη να δείξετε υπέροχη για ένα μίτινγκ ή για ένα ποτό μετά τη δουλειά; Λύστε την πλεξίδα και βουρτσίστε απαλά ή περάστε από μέσα τα δάχτυλά σας με λίγο Ξηρό Λάδι Pantene της σειράς Αναδόμηση και Προστασία για ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα και για να μην πετάνε ατίθασα τρίχες.

Σιδερώστε

Αν τα μαλλιά σας έχουν την τάση να πέφτουν ή να δείχνουν ατημέλητα, δώστε έναν αέρα ανανέωσης στις μπροστινές τούφες σας με ένα σίδερο για μπούκλες και λίγη λακ. Δεν έχετε σίδερο; Βρέξτε ελαφρά μια τούφα και γυρίστε τη γύρω από το δάχτυλό σας και στερεώστε με ένα τσιμπιδάκι. Στεγνώστε με πιστολάκι για 30 δευτερόλεπτα. Σχηματίστε μερικές μπούκλες με αυτόν τον τρόπο και τα μαλλιά σας θα ξαναβρούν τον χαμένο τους κυματισμό.