Περιποιήσου τα μαλλιά σου και φρόντισε τον πλανήτη


Ομορφιά
23/02/2023

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι στρέφονται σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, θέλοντας μέσα από μικρές πράξεις να συμμετάσχουν στην παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος. Συνεπώς, με τους περιβαλλοντολόγους να επιμένουν πως η κλιματική κρίση προκαλεί καθημερινά ανεπανόρθωτη ζημιά στο οικοσύστημα, είναι εύλογο να σκέφτεσαι έντονα την ιδέα να αναδιαμορφώσεις το σπίτι, τη διατροφή και την καθημερινότητά σου με τέτοιον τρόπο, ώστε σταδιακά να περιορίσεις το οικολογικό σου αποτύπωμα και να γίνεις μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο εύκολο είναι να ακολουθήσεις έναν πιο οικολογικό και ευσυνείδητο τρόπο ζωής, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στις συνήθειες ή την ποιότητα ζωής σου; Κι όμως, η απάντηση που ζητάς σε περιμένει ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Διότι εκεί θα βρεις τους «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν να μεταβείς ομαλά σε μία πιο βιώσιμη καθημερινότητα, παραμένοντας πιστή στις μικρές, καθημερινές απολαύσεις που έχεις συνηθίσει.

Και επειδή, μία από αυτές τις απολαύσεις είναι η προσωπική σου περιποίηση και δη, εκείνη των μαλλιών σου, να ξέρεις πως τα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης μαλλιών θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθειά σου, παρακινώντας σε να κάνεις τη φράση «ανακύκλωσε*, μείωσε, γέμισε και χρησιμοποίησε ξανά», αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Για εσένα που επιθυμείς απαλά μαλλιά που «ακτινοβολούν» υγεία

Μήπως το έντονο κρύο και η ξηρή ατμόσφαιρα του χειμώνα έχουν αλλοιώσει την ποιότητα των μαλλιών σου; Έχεις παρατηρήσει πως το χρώμα σου έχει χάσει κάτι από τη λάμψη του, ενώ τα μαλλιά σου δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα; Πριν βιαστείς να επενδύσεις σε ένα τυχαίο προϊόν περιποίησης, φρόντισε να επιλέξεις εκείνο που συμβαδίζει με την επιθυμία σου για έναν οικολογικό τρόπο ζωής, ενώ συγχρόνως παρέχει στα μαλλιά σου τη χαμένη τους ζωντάνια. Αυτό είναι το Pantene Pro-V Αναδόμηση Σαμπουάν Οικολογικό Μπουκάλι & Συσκευασία Αναπλήρωσης. Το αγαπημένο σου σαμπουάν διαθέτει πλέον μία νέα συσκευασία, δηλαδή το βιώσιμο σύστημα αναπλήρωσης που αποτελείται από οικολογικά και επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια, μαζί με τις συσκευασίες αναπλήρωσής τους. Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και είναι απόλυτα ανθεκτικά, ενώ εσύ θα μπορείς να τα γεμίζεις ξανά και ξανά με τις συσκευασίες αναπλήρωσής τους, οι οποίες είναι από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Για εσένα που θέλεις να απαλλαγείς από τις λευκές νιφάδες της πιτυρίδας

Η πιτυρίδα είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί ιδιαίτερα, αφού σε βάζει στη διαδικασία να σκέφτεσαι διπλά τα ρούχα που θα φορέσεις, ώστε να μην γίνονται ορατές οι λευκές νιφάδες στους ώμους σου. Παρόλα αυτά, να θυμάσαι πως εντάσσοντας στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου το Head & Shoulders Classic Σαμπουάν Οικολογικό Μπουκάλι και Συσκευασία Αναπλήρωσης, όχι μόνο θα απολαμβάνεις απόλυτη προστασία 72 ωρών από την πιτυρίδα**, αλλά θα γλιτώνεις και από το ενοχλητικό αίσθημα του κνησμού και της ξηρότητας, προστατεύοντας συγχρόνως το περιβάλλον. Επιπλέον, έχει σημασία να γνωρίζεις πως το μπουκάλι του σαμπουάν έχει κατασκευαστεί από αλουμίνιο, ώστε να το επαναχρησιμοποιείς και να ανανεώνεις κάθε φορά το περιεχόμενό του, χρησιμοποιώντας τις ειδικές συσκευασίες αναπλήρωσης, που είναι από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τα πλαστικά απορρίμματα στην καθημερινή σου ρουτίνα κατά 60%***. Και αυτή είναι μία αλλαγή στην περιποίησή σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να περιορίσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα!

Για εσένα που θέλεις να απαλλαγείς από τη φθορά που προκαλεί το styling

Μπορεί τα περίτεχνα χτενίσματα που δοκιμάζεις να δίνουν κάτι ξεχωριστό στις εμφανίσεις σου, όμως συγχρόνως, σου στερούν την υγεία των μαλλιών σου. Η αλήθεια είναι πως όσες από εμάς πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας και χρησιμοποιούμε προϊόντα και εργαλεία styling, τα οποία φθείρουν την ποιότητα της τρίχας, καλό θα ήταν να προσθέσουμε στο ράφι του μπάνιου ένα ισχυρό σαμπουάν, το οποίο θα προσφέρει στα μαλλιά ολοκληρωμένη αναδόμηση, αποκαθιστώντας τις φθορές που έχουν προκύψει στην επιφάνεια της τρίχας. Ένα από αυτά είναι και το Herbal Essences Repair Σαμπουάν Οικολογικό Μπουκάλι και Συσκευασία Αναπλήρωσης, δηλαδή ο απόλυτος «σύμμαχός» σου για λαμπερά μαλλιά με υγιή εμφάνιση, ο οποίος στηρίζει και την επιθυμία σου για έναν τρόπο ζωής πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Το συγκεκριμένο σαμπουάν βοηθά στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών από την επιφανειακή φθορά που έχει επιφέρει το styling, ενώ με την καινούργια του συσκευασία, σου μαθαίνει ότι η υπεύθυνη ομορφιά, είναι η νέα συνήθεια που, όχι μόνο θα σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη, αλλά να αισθάνεσαι και πιο καλά με τον εαυτό σου.

Refill the Good

Αν θέλεις, λοιπόν, να αποκτήσεις 100% μαλλιά που αγαπάς περιορίζοντας τη χρήση πλαστικού από την καθημερινότητά σου στο 60%***, να ξέρεις ότι τα αγαπημένα σου Pantene Pro-V, Head & Shoulders και Herbal Essences σε περιμένουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ για να σου μάθουν πώς ανακυκλώνοντας, μειώνοντας, γεμίζοντας και χρησιμοποιώντας ξανά, μπορείς να γίνεις εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.

 

* Εξαιρείται το καπάκι. Ελέγξτε τις τοπικές εγκαταστάσεις ανακύκλωσης

**Aπό τις ορατές νιφάδες με συχνή χρήση
*** Ανά ml έναντι του μπουκαλιού Pantene/Head & Shoulders/Herbal Essences.