Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Η έφηβη κόρη σας διδάσκεται από τα σπορ 6 μαθήματα ζωής

Η-έφηβη-κόρη-σας-διδάσκεται-από-τα-σπορ-6-μαθήματα-ζωής
0
Κάντε το βήμα και παρακινήστε την κόρη σας να ασχοληθεί με τον αθλητισμό: δείτε στη συνέχεια 6 σπουδαία μαθήματα ζωής που θα της προσφέρουν τα σπορ!

Είτε πρόκειται για ατομικό είτε για ομαδικό άθλημα, σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, με αγωνιστικό ή ψυχαγωγικό σκοπό, ο αθλητισμός έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Ανεξάρτητα από το σπορ που θα τους τραβήξει το ενδιαφέρον, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη αν αποφασίσουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι μια μικρογραφία της ζωής από πολλές απόψεις και αποτελεί μάλλον τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσετε τα παιδιά να προετοιμαστούν για το μέλλον τους.

Μάθημα 1ο: Καθορισμός στόχων

Ο καθορισμός στόχων και η προσπάθεια επίτευξής τους είναι κάτι που μαθαίνεται στην πράξη και μάλιστα βοηθά το παιδί να πετύχει σε διάφορους τομείς αργότερα στη ζωή του. Τα σπορ είναι το ιδανικό περιβάλλον για να εξασκηθεί κανείς στην στοχοθεσία, από την ανάλυση ενός στόχου σε επιμέρους τμήματα έως τον σχεδιασμό πιο περίπλοκων στρατηγικών και ελιγμών.

Μάθημα 2ο: Κι αν δεν τα καταφέρει με την πρώτη... θα το προσπαθήσει ξανά και ξανά

Ανεξαρτήτως του αν η κόρη σας πετύχει τον στόχο της ή όχι, θα κερδίσει πολλά στην πορεία. Η επιμονή, η ικανότητα του να στεκόμαστε και πάλι στα πόδια μας μετά από μια αναποδιά, είναι ίσως το πιο χρήσιμο μάθημα ζωής που μπορούμε να πάρουμε. Η αντιμετώπιση της απόρριψης και η διαχείριση της απογοήτευσης μέσα στα πλαίσια του αθλητισμού θα διδάξει στην κόρη σας πώς να ανακτά τις δυνάμεις της και να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Μάθημα 3ο: Αποκτώντας ηγετικές δεξιότητες

Κανένα βιβλίο δεν μπορεί να διδάξει στα παιδιά ηγετικές ικανότητες. Οι ικανότητες αυτές αναπτύσσονται εκεί έξω, μέσα από τα λάθη που κάνουν. Τα σπορ προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στα παιδιά για να μάθουν, από την καλή και από την ανάποδη, τι σημαίνει να είναι κανείς ηγέτης, αποκτώντας δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες σε όλη τους τη ζωή.

Μάθημα 4ο: Αποκτώντας ομαδικό πνεύμα

Ωστόσο, ακόμη πιο σημαντικό από το να μάθει ένα παιδί πώς να καθοδηγεί τους συναθλητές του είναι να μάθει πώς να αποτελεί μέλος μιας ομάδας και να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους. Ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή ή τις υποδείξεις μιας συμπαίκτριας, η μικρή σας αναπτύσσει μια δεξιότητα ιδιαίτερα σημαντική για την ενήλικη ζωή της.

Μάθημα 5ο: Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι

Ανεξάρτητα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ένα είναι σίγουρο: όλοι κάνουν λάθη. Και ξέρετε και κάτι; Το να κάνει κανείς λάθη είναι απίστευτα απελευθερωτικό. Εκτός αυτού, το να μαθαίνει κανείς από τα λάθη του είναι ανεκτίμητο μάθημα ζωής! 

Μάθημα 6ο: Μπορεί να πετύχει οτιδήποτε βάλει στο μυαλό της

Κάποιες φορές είναι δύσκολο για ένα κορίτσι να τα βγάλει πέρα στον ανδροκρατούμενο χώρο του αθλητισμού. Πολλά κορίτσια παρατάνε τον αθλητισμό στην εφηβεία, την περίοδο δηλαδή που θα μπορούσαν να αποκομίσουν τα περισσότερα οφέλη από την σωματική άσκηση. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει η κόρη σας ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτά που μπορεί να κάνει ένα κορίτσι είναι να συνεχίσει να ασχολείται με το αγαπημένο της άθλημα! Η αυτοπεποίθηση που θα της χαρίσει η ενασχόληση με τα σπορ θα τη βοηθήσει να αντεπεξέλθει σε άλλους τομείς της ζωής της. Αν, φυσικά, έχει και την Always στο πλευρό της για τις δύσκολες μέρες, θα νιώθει 100% σίγουρη και 100% προστατεύμενη από τις διαρροές.  

 

 

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies