Εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι


Οικογένεια
5/08/2021
Η εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους!

Στην P&G προσπαθούμε σταδιακά να μειώσουμε όλο και περισσότερο το αποτύπωμά μας, αλλά και να εμπνεύσουμε και να ενθαρρύνουμε την υπεύθυνη κατανάλωση σε όλα τα σπίτια στα οποία χρησιμοποιούνται τα προϊόντα μας, δημιουργώντας αξία και ταυτόχρονα μετρήσιμο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει από το σπίτι! Και υπάρχει λόγος που το πιστεύουμε αυτό. 

Για παράδειγμα, το 80% περίπου της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει το πλυντήριο ρούχων, προέρχεται από τη θέρμανση του νερού. Παρέχοντας εξαιρετική απόδοση σε γρήγορα και κρύα προγράμματα, το Ariel βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προώθησης της αλλαγής, βοηθώντας τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στην καθαριότητα που χρειάζονται, εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Με στόχο να καθαρίζει αποτελεσματικά με έως και 50% λιγότερους πόρους, όπως ρεύμα και νερό, οι κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Allin1 PODS, είναι ιδανικές για προγράμματα ταχείας πλύσης, προσφέροντας εκπληκτική καθαριότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, ακόμα και στους 30 βαθμούς.

Παράλληλα, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του υγρού απορρυπαντικού πιάτων Fairy είναι μόνο 10%. Αυτό σημαίνει πως το 90% της ενέργειας στο πλύσιμο γίνεται στο σπίτι και εκεί είναι που καλούμαστε να υιοθετούμε συνήθειες που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Έχουμε καταφέρει να μετατρέψουμε το 70% όλων των φορτίων πλυντηρίου παγκοσμίως, σε κύκλους εξοικονόμησης ενέργειας και αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική απόδοση των προϊόντων μας, συνεχίζοντας να αναζητούμε τρόπους ώστε να γίνονται ακόμα πιο βιώσιμα, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας!