Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

 • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
 • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
 • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
 • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το σώμα σου σε προετοιμάζει για την επόμενη περίοδό σου

Το σώμα σου σε προετοιμάζει για την επόμενη περίοδό σου

0
Σου αναλύουμε τα συμπτώματα πριν την περίοδό σου για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη!

Ποια είναι τα συμπτώματα πριν την περίοδο;

 

Αναρωτιέσαι πότε θα σου έρθει περίοδος; Το σώμα σου έχει τον τρόπο του για να σου το πει με μία σειρά από συμπτώματα πριν την περίοδο που μπορείς να παρατηρήσεις αν είσαι προσεκτική. Περίπου μια βδομάδα πριν από την περίοδό τους, πολλά κορίτσια παρατηρούν ότι νιώθουν κάπως διαφορετικά. Ο επιστημονικός όρος για αυτά τα συμπτώματα πριν την περίοδο είναι «προεμμηνορροϊκό σύνδρομο» ή αλλιώς PMS.

 

Μερικές φορές, τα συμπτώματα πριν την περίοδό σου συμβαίνουν ξαφνικά. Όταν παρατηρήσεις τις πρώτες κηλίδες αίματος στο εσώρουχό σου, τότε εξηγούνται τα συμπτώματα που είχες την προηγούμενη βδομάδα. Γι’ αυτό τσακώθηκες με την καλύτερή σου φίλη, ξέσπασες τα νεύρα σου στη μητέρα σου, ένιωθες πολύ κουρασμένη για να πας βόλτα μετά το σχολείο και έκλαψες όταν είδες αυτή τη γλυκανάλατη διαφήμιση στην τηλεόραση! Όλα αυτά ήταν συμπτώματα πριν την περίοδο, αλλά εσύ δεν το ήξερες τότε! Το να ξέρεις τι να περιμένεις μπορεί να σε βοηθήσει να μην τα αφήσεις να σε καταβάλουν και να είσαι έτοιμη για την περίοδό σου.

 

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα πριν την περίοδο είναι:

 

 • Ξαφνικά νιώθεις ότι κανένα ρούχο δεν σου χωράει

  Το φούσκωμα είναι ένα συνηθισμένο σύμπτωμα πριν την περίοδο. Μπορεί να νιώθεις ότι τα ρούχα σου σε στενεύουν λίγο περισσότερο. Μην ανησυχείς. Το φούσκωμα οφείλεται κυρίως σε κατακράτηση υγρών, είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα περάσει σε λίγες μέρες. Με την ευκαιρία, μια καλή συμβουλή για να θυμάσαι πάντα είναι να πίνεις πολλά υγρά για να μειωθεί το φούσκωμα!

 • Σε ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα

  Οι αλλαγές στη διάθεση είναι ένα κοινό σύμπτωμα προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου. Οι ορμόνες στο σώμα σου μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση και την υπομονή σου για πράγματα που κανονικά δεν θα σε πείραζαν. Έτσι, αν νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά, μην ανησυχείς. Θα περάσει. Μερικές φορές αυτό που χρειάζεσαι είναι να φροντίσεις να μείνεις λίγο μόνη σου.

 • Κλαις με το παραμικρό

  Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο πιο ευαίσθητη πριν την περίοδό σου. Τα κουταβάκια και τα μωρά, μια εκπομπή στην τηλεόραση, το φαγητό, τα μαθήματά σου, η μητέρα σου - φαίνεται σαν όλα και όλοι να μπορούν να σε κάνουν να κλάψεις. Μπορεί να νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου έχουν αποδιοργανωθεί και ότι θέλεις να βάλεις τα κλάματα με το παραμικρό. Πριν βιαστείς να ανησυχήσεις, ρίξε μια ματιά στο ημερολόγιο. Μήπως περιμένεις περίοδο; Μπορεί όλα αυτά να είναι συμπτώματα πριν την περίοδο. Αν ναι, πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε και μην ανησυχείς τόσο πολύ για το πώς νιώθεις.   

 • Κράμπες, πόνοι στη μέση, πονοκέφαλος και κάθε είδος πόνου

  Μπορεί να νιώσεις κράμπες χαμηλά στην κοιλιά ακριβώς πριν και στη διάρκεια της περιόδου σου. Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι σοβαρό!  Δοκίμασε να βάλεις εκεί μια θερμοφόρα για να ανακουφιστείς από την ενόχληση. Το να διατηρείσαι ζεστή και να ξεκουράζεσαι αρκετά μπορεί να σε βοηθήσει να ανακουφιστείς από τους πόνους.

  Οι πονοκέφαλοι και οι πόνοι στη μέση είναι επίσης πολύ συνηθισμένα συμπτώματα πριν την περίοδο. Συζήτησε με τους γονείς σου το ενδεχόμενο να έχεις ένα κουτί απλά παυσίπονα που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή,  σε περίπτωση που σου έρθει πονοκέφαλος πριν την περίοδο.

 • Σπυράκια παντού!

  Το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο στις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι βγάζεις σπυράκια ακριβώς πριν την περίοδό σου. Δοκίμασε ένα καλό προϊόν καθαρισμού προσώπου για να μειώσεις τη λιπαρότητα και να καταπολεμήσεις τα σπυράκια. 

 • Θέλεις να φας ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλέπεις μπροστά σου

   Μπορεί να έχεις ξαφνικά μια τεράστια λαχτάρα για μπισκότα και πατατάκια! Η επιθυμία για φαγητό (ιδιαίτερα σοκολάτα!) είναι ξεκάθαρα μια ένδειξη ότι θα σου έρθει περίοδος. Μην ανησυχείς για τις περιστασιακές παρασπονδίες. Στην πραγματικότητα, οι θερμιδικές σου ανάγκες αυξάνονται ακριβώς πριν την περίοδο, οπότε μπορείς να υποκύψεις – ως ένα βαθμό - σε αυτές τις περιστασιακές επιθυμίες. Απλώς μην το παρακάνεις!

 • Ποτέ το στήθος σου δεν ήταν τόσο ευαίσθητο

  Μπορεί να παρατηρήσεις ότι το στήθος σου είναι πιο ευαίσθητο και πονάει πριν σου έρθει η περίοδος. Μπορεί να νιώσεις αυτή την ανεπιθύμητη ενόχληση όταν τρέχεις, αγκαλιάζεις μια φίλη σου, ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα όπου το στήθος σου κινείται. Αυτό είναι φυσιολογικό!

 • Αυξημένες κολπικές εκκρίσεις

  Οι κολπικές εκκρίσεις αυξάνονται ακριβώς πριν την περίοδο. Αυτό οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου πριν την έμμηνο ρύση. Μπορεί επίσης να είναι πιο πηχτές και κρεμώδεις. Φόρεσε ένα σερβιετάκι Always Dailies για να προστατεύσεις το εσώρουχό σου και για πρόσθετη αίσθηση φρεσκάδας. Τα σερβιετάκια Always Dailies είναι πολύ λεπτά και εύκαμπτα, τόσο που σχεδόν ξεχνάς ότι τα φοράς! 

 

Τι πρέπει λοιπόν να κάνω;

Παρατήρησε πώς νιώθεις πριν την περίοδο. Ποια συμπτώματα έχεις; Ό,τι κι αν νιώθεις μία φορά το μήνα πριν την περίοδο, είναι τα δικά σου προσωπικά συμπτώματα PMS. Κάθε κορίτσι έχει τα δικά του! Μπορεί να έχεις κάποια, όλα ή ακόμα και κανένα (τυχερό κορίτσι!) από τα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου που αναφέραμε παραπάνω. Έχεις κάποιο σύμπτωμα που εμφανίζεται κάθε μήνα και που δεν αναφέρεται παραπάνω; Ίσως να είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί το σώμα σου για να σε προειδοποιήσει για το τι πρόκειται να συμβεί. 

 

Επίσης, προετοιμάσου! Μην ξεχάσεις να έχεις μερικές σερβιέτες Always στην τσάντα σου για να έχεις τέλεια προστασία όταν τελικά σου έρθει η περίοδος!

0
27494838-6c18-3a03-a716-a3e70953ddc45437164077669757359
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 0.80
Σερβιετάκια Always

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies