Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Η ομορφιά του να μην αισθάνεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο προστασία

Η ομορφιά του να μην αισθάνεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο προστασία

0
Τώρα, έχεις 5 λόγους για να νιώθεις…μόνο άνεση!

Κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται άνεση και προστασία κάθε στιγμή και ειδικότερα, εκείνες τις ημέρες του μήνα που ο φόβος των… διαρροών βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό της.

Το να μπορεί να κάνει με άνεση κάθε δραστηριότητα που επιθυμεί και να κινείται νιώθοντας προστατευμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό για μία πολυάσχολη γυναίκα στις μέρες μας.

Δεν θα ήθελες και εσύ να μην αισθάνεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο προστασία; Τα καλά νέα είναι πως τώρα, μπορείς να έχεις την άνεση που θέλεις εκείνες τις ημέρες του μήνα. Διότι η νέα Always Platinum με το καινοτόμο σύστημα 5πλής άνεσης και τη νέα, εντυπωσιακή συσκευασία είναι εδώ κι έχεις πέντε λόγους να τη δοκιμάσεις. Το ποιοι είναι αυτοί, θα το ανακαλύψεις ακριβώς παρακάτω!

#1 Φτερά απαλά σαν μετάξι και η άνεση έρχεται σε πρώτο πλάνο

Κατά τη διάρκεια της περιόδου σου, θέλεις να αισθάνεσαι άνετη, όπου και αν βρίσκεσαι. Για αυτό αξίζει να επενδύεις στο εξής σε προϊόντα γυναικείας υγιεινής που μπορούν να σου προσφέρουν την άνεση που έχεις ανάγκη. Για να συμβεί αυτό, είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση στα… φτερά και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αξίζει να δοκιμάσεις τις σερβιέτες Always Platinum. Διότι τα φτερά που διαθέτουν, είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι απαλά σαν μετάξι και την ίδια ώρα, βοηθούν τη σερβιέτα να μένει πάντα στη θέση της. Έτσι, λοιπόν, προσφέρουν άνεση σε κάθε σου κίνηση.

#2 LeakGuard και οι διαρροές δεν αποτελούν πια πρόβλημα

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να δοκιμάσεις τη νέα Always Platinum, σχετίζεται με ένα θέμα που απασχολεί την πλειονότητα των γυναικών εκείνες τις ημέρες του μήνα: τις διαρροές. Θέλεις να νιώθεις ότι τίποτε δεν θα σε βγάλει εκτός προγράμματος και να γνωρίζεις πως θα μπορέσεις να πας στο ραντεβού, στο γυμναστήριο και οπουδήποτε θελήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι τις πιθανές διαρροές. Οι σερβιέτες Always Platinum, χάρη στο τρισδιάστατο απορροφητικό φράγμα LeakGuard που διαθέτουν, προσφέρουν απίστευτη προστασία και αποτρέπουν τις διαρροές στα πλαϊνά. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή για να μην αποτελούν πια πρόβλημα οι διαρροές.

#3 Όχι ένα, όχι δύο, αλλά… 1.000 απαλά μικρομαξιλαράκια

Τρίτος και αναμφίβολα σημαντικός λόγος με τον οποίο οι νέες σερβιέτες Always Platinum σε βοηθούν να μην αισθάνεσαι τίποτε άλλο, παρά μόνο προστασία. Αυτές οι σερβιέτες διαθέτουν συνολικά 1.000 (ναι, 1.000) μικρομαξιλαράκια, τα οποία εκτός από το ότι είναι απίστευτα απαλά, σου παρέχουν επιπλέον άνεση και απορροφητικότητα. Με λίγα λόγια, σου προσφέρουν την ξένοιαστη προστασία που χρειάζεσαι, όταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#4 Όταν δεν αισθάνεσαι τίποτε άλλο πάρα μόνο την ομορφιά της στιγμής

Αλήθεια, πόσες φορές κατά τη διάρκεια των περιόδων σου έχεις φτάσει στο σημείο να μην νιώθεις άνετα να φορέσεις κάποια από τα αγαπημένα σου ρούχα; Το να μην αισθάνονται άνετα με τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που φορούν και να… νιώθουν τη σερβιέτα και όχι τη στιγμή, είναι κάτι που έχουν βιώσει οι περισσότερες γυναίκες. Σήμερα όμως, έχεις στη διάθεσή σου τις σερβιέτες Always Platinum που προσαρμόζονται στις κινήσεις του σώματός σου και χάρη στον σχεδιασμό Soft & Fit που διαθέτουν, σε βοηθούν να νιώθεις τη στιγμή και όχι τη σερβιέτα. Αυτό δεν είναι, άλλωστε, το ζητούμενο;

#5 Ποιες δυσάρεστες οσμές;

Πέμπτος, αλλά σίγουρα σημαντικός λόγος για τον οποίο αξίζει να δοκιμάσεις τις νέες Always Platinum. Το θέμα των δυσάρεστων οσμών πιθανότατα σε απασχολεί συχνά κατά τη διάρκεια της περιόδου σου. Δεν θέλεις να ανησυχείς ότι κάποια δυσάρεστη οσμή θα σε κάνει να αισθανθείς άβολα. Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ όμως, που πλέον έχεις στη διάθεσή σου σερβιέτες, οι οποίες εγκλωβίζουν και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές - αντί απλώς να τις καλύπτουν! Αυτό ακριβώς κάνει η τεχνολογία OdourLock που διαθέτουν οι νέες σερβιέτες Always Platinum.

Η ομορφιά του να μην αισθάνεσαι τίποτε άλλο παρά μόνο προστασία

Είτε εντυπωσιάστηκες περισσότερο από τη νέα, πολύχρωμη και στιλάτη συσκευασία της, είτε σε «κέρδισε» το σύστημα 5πλής άνεσης που διαθέτει, το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να δοκιμάσεις τη νέα Always Platinum. Για εμάς, ο πλέον σημαντικός είναι πως πρόκειται για ένα προϊόν που είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο για τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Διότι σου επιτρέπει να συνεχίζεις να κάνεις κάθε δραστηριότητα που αγαπάς και να ακολουθείς το πρόγραμμά σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις διαρροές, τις δυσάρεστες οσμές ή το τι θα φορέσεις. Και πίστεψέ μας, είναι απίστευτα σημαντικό να φοράς σερβιέτες που σου επιτρέπουν να κινείσαι με άνεση και σε κάνουν να μην αισθάνεσαι τίποτα άλλο, παρά μόνο προστασία!
0
8d545362-e735-3c7d-8c4d-659eeb689bb23901902665965861725
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 1.20
Διπλή ή τριπλή συσκευασία Always Night

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies