Σερβιετάκια


Ευ Ζην
4/10/2018
Ως δραστήριες γυναίκες, όλες ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό να αισθανόμαστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Ορίστε πώς να το καταφέρετε!

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΑΣ

Για να φροντίζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, μία καλή λύση είναι να φοράτε σερβιετάκι, όπως φοράτε αποσμητικό ή λιπ-γκλος. Σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας, ενώ εξακολουθείτε να νιώθετε θηλυκές και φρέσκες. Πότε είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιείτε;

  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν καθημερινά σερβιετάκια για να αντιμετωπίσουν τις κολπικές εκκρίσεις ή την περιορισμένης μορφής ακράτεια. Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σερβιετάκια με άρωμα ή ειδικά σχεδιασμένα σερβιετάκια για διαφορετικά είδη εσωρούχων.
  • ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ (κατά την ωορρηξία): Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια κυρίως στα μέσα του κύκλου για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες κολπικές εκκρίσεις.
  • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: Τα σερβιετάκια μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα και ως εφεδρική λύση όταν φοράτε ταμπόν ή ως προστασία όταν περιμένετε περίοδο.
  • ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ: Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια για να αντιμετωπίσουν την ελαφριά επιλόχεια ροή μερικές εβδομάδες μετά τη γέννα. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν σερβιετάκια για την επιλόχεια ροή ή την ευαίσθητη ουροδόχο κύστη πρέπει να χρησιμοποιούν σερβιέτες με επιπλέον προστασία που θα τις κάνουν να αισθάνονται θηλυκές και φρέσκες. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο σώμα σας, διαβάστε το άρθρο με τίτλο «Βοήθεια! Γέννησα, αλλά το σώμα μου συνεχίζει να αλλάζει» (άρθρο 15) και ενημερωθείτε καλύτερα για το Πώς μπορείτε να ελέγξετε τις μικρές διαρροές (άρθρο 16).

Τα σερβιετάκια και οι σερβιέτες Always, σας βοηθούν να αισθάνεστε στεγνές, φρέσκες και με αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.