Πώς να επιλέξετε τη σερβιέτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας


Ευ Ζην
24/06/2019
Η επιλογή της κατάλληλης σερβιέτας μπορεί να λύσει πολλούς από τους προβληματισμούς σας κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Έχετε ευχηθεί η σερβιέτα σας να ήταν πιο άνετη και να εφάρμοζε καλύτερα στο μοναδικό σχήμα του σώματός σας; Ή να σας βοηθούσε να αισθάνεστε πιο σίγουρη και ασφαλής ώστε να μην ανησυχείτε για την προστασία σας και να βρείτε τον εαυτό σας; Ή μήπως θα θέλατε αξιόπιστη προστασία και καταπληκτική αόρατη άνεση χωρίς σημάδια; Ή ακόμη ένα κατάλληλο προϊόν που διασφαλίζει την κάλυψή σας ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε και ταυτόχρονα να εξαφανίζει οποιαδήποτε οσμή;

Πολλές γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι όλες οι σερβιέτες είναι το ίδιο και πως με όλες έχουν διαρροές! Δυστυχώς, πολλές γυναίκες, όταν έχουν κάποια διαρροή κατηγορούν τον εαυτό τους και όχι τη σερβιέτα τους. Κάποιες γυναίκες επιλέγουν σπάνια πιο μακριές σερβιέτες, διότι πιστεύουν ότι δεν θα είναι άνετες και θα φαίνονται έντονα, επειδή είναι φτιαγμένες από πιο χοντρό υλικό.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες δεν ξέρουν ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για αυτές, ούτε πώς να το βρουν.

Ας ξεκινήσουμε να καταρρίπτουμε αυτούς τους μύθους: οι διαρροές δεν είναι αναπόφευκτες! Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαρροές με κάποια πιο μακριά σερβιέτα. Με το να βρείτε την κατάλληλη σερβιέτα για τον σωματότυπο και τη ροή σας, μπορείτε να αυξήσετε την κάλυψη μπροστά και πίσω και να μειώσετε τις διαρροές.

Η επιλογή της κατάλληλης σερβιέτας μπορεί να λύσει πολλούς από τους προβληματισμούς που έχετε κατά την διάρκεια της περιόδου σας και να σας δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στη ζωή σας, γνωρίζοντας ότι είστε ασφαλής και προστατευμένη με τρόπο αξιόπιστο, άνετο και διακριτικό.

Τώρα, λοιπόν, η σειρά Always Ultra ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Με τη μοναδική σειρά Always Ultra μπορείτε να επιλέξετε τη σερβιέτα που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς, τον σωματότυπο και τη ροή σας. Έχετε μεγάλη ή μικρή ροή; Χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία τη νύχτα; Χρειάζεστε μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία ή σας ενδιαφέρει η μέγιστη προστασία; Προτιμάτε μια σερβιέτα με φτερά ή χωρίς;

Η Always απαντά στις ερωτήσεις αυτές και όχι μόνο με τη σειρά Always Ultra!

Πώς να διαλέξω την κατάλληλη σερβιέτα για μένα;

Η σειρά της Always είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους και μεγέθη και να προσφέρει προστασία για όλα τα είδη ροής. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή από τη σειρά, έχουμε προετοιμάσει έναν εύκολο πίνακα για εσάς. Με βάση τις πληροφορίες του μεγέθους του εσωρούχου σας και του επίπεδου ροής,  θα σας συστήσουμε τη σερβιέτα ή τις σερβιέτες από τη σειρά Always που σας ταιριάζουν καλύτερα. Μάθετε περισσότερα εδώ
Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη σερβιέτα για εσάς;

Η σειρά σερβιετών Always Ultra διαθέτει σύμβολα πληροφόρησης και αριθμούς στη συσκευασία, που σας οδηγούν στην κατάλληλη επιλογή σερβιέτας για τις δικές σας ανάγκες.  Δεν είναι μόνο η ροή αλλά και ο σωματότυπος και το μέγεθος που καθορίζουν το κατάλληλο μέγεθος της σερβιέτας.  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε την κατάλληλη σερβιέτα, καθώς η κάλυψη αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής μας, γι' αυτό και αλλάζει η ιδανική σερβιέτα για την καθεμία.


Στη σειρά Always δεν ισχύει το γεγονός ότι πιο μακριές σερβιέτες διαθέτουν μεγαλύτερο πάχος. Στην πραγματικότητα, οι πιο μακριές σερβιέτες προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία ενώ είναι το ίδιο λεπτές, άρα και άνετες, με τις πιο κοντές σερβιέτες.

Η σειρά σερβιετών Always είναι σχεδιασμένη για γυναίκες όλων των ηλικιών. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ναι βιώνει την περίοδό της με διαφορετικό τρόπο, όλες, όμως, έχουν ανάγκη άνεση και προστασία.

Επιλέξτε σωστά και μπορεί να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει!