Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Πότε θα έχει η κόρη σου την πρώτη της περίοδο;

Πότε-θα-έχει-η-κόρη-σου-την-πρώτη-της-περίοδο;
0
Πώς να έχεις μια καλή ιδέα για το πότε θα έρθει η πρώτη περίοδος της κόρης σου;

Δεν θα ήταν υπέροχο να ξέρεις πότε ακριβώς θα έχει η κόρη σου την πρώτη της περίοδο; Έτσι θα μπορούσατε και οι δυο σας να ήσασταν 100% προετοιμασμένες. Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν μπορεί να σου δώσει μία συγκεκριμένη ημερομηνία (εκτός αν έχει μια μαγική σφαίρα!) Αυτό που μπορείς, λοιπόν, να κάνεις είναι να παρατηρείς κάποιες ενδείξεις.

Το ζήτημα της ηλικίας

Παρότι τα περισσότερα κορίτσια έχουν την πρώτη τους περίοδο μεταξύ 11 και 13, στην πραγματικότητα μπορεί να εμφανιστεί για πρώτη φορά από την ηλικία των 8 μέχρι και των 16. Συνεπώς, η ηλικία από μόνη της δεν είναι αρκετά καλή ένδειξη για το πότε θα αρχίσει η κόρη σου να έχει την περίοδό της.

Χρήσιμες ενδείξεις

Τα καλά νέα είναι ότι η περίοδος της κόρης σου δεν θα έρθει έτσι από το πουθενά. Το σώμα της θα δώσει κάποιες μικρές ενδείξεις νωρίτερα. (Φρόντισε να την ενημερώσεις ότι οι αλλαγές αυτές δεν έχουν συγκεκριμένη σειρά που συμβαίνουν.)

  • Ανάπτυξη στήθους - Το στήθος της θα αρχίσει να σχηματίζεται (και χρειάζεται τρία με τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική του μορφή). Γενικά, η περίοδος ακολουθεί περίπου δύο χρόνια μετά τον αρχικό σχηματισμό του στήθους.
  • Ανάπτυξη εφηβαίου - Μετά το στήθος, αυτός που αρχίζει επίσης να διαμορφώνεται είναι το εφήβαιο. Αρχικά η τριχοφυΐα στην περιοχή θα είναι αραιή και μαλακή, και σταδιακά θα γίνει πιο σκληρή. Συνήθως, η περίοδος εμφανίζεται περίπου δύο χρόνια μετά την αρχική ανάπτυξη του εφηβαίου.
  • Εκκρίσεις - Θα ξεκινήσει να έχει κολπικές εκκρίσεις με λευκό ή κιτρινωπό χρώμα. Ίσως να θέλει να αρχίσει να χρησιμοποιεί σερβιετάκια Always Dailies για να προστατεύει τα εσώρουχά της. Η περίοδός της ενδέχεται να εμφανιστεί λίγους μήνες μετά τις πρώτες κολπικές εκκρίσεις.

Έγκαιρη ενημέρωση

Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποια κορίτσια μπορεί να έχουν την πρώτη τους περίοδο στα 8 τους, καλό θα ήταν να κάνεις την κουβέντα όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Έχουμε πολλές συμβουλές να σου δώσουμε για το πώς να μιλήσεις στην κόρη σου για την εφηβεία καθώς και για τις ερωτήσεις που μπορεί εκείνη να σου απευθύνει.

Μπορείς επίσης να τη βοηθήσεις να νιώσει προετοιμασμένη για την πρώτη της περίοδο έχοντας στο σπίτι κάποιου είδους προστασία, όπως είναι οι σερβιέτες Always.

Μπορείς επίσης να της προτείνεις να έχει μερικές σερβιέτες στην τσάντα της σε περίπτωση που η πρώτη της περίοδος έρθει σε στιγμή που δεν θα είναι σπίτι. Μπορεί επίσης να θέλει να φυλάξει ένα έξτρα εσώρουχο στην τσάντα της. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα αυτές τις συμβουλές (και την προνοητική μαμά της!) όταν τελικά έρθει η πρώτη περίοδος.

Μοιράσου τις σκέψεις σου

Θα θέλαμε πολύ να ξέραμε τι πιστεύεις για την προετοιμασία της κόρης σου για την πρώτη της περίοδο. Μπορεί να βοηθήσει και κάποια άλλη μαμά.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies