Τι είναι το Always My Fit


Ευ Ζην
4/10/2018
Το Always My Fit σάς βοηθάει να βρείτε τη σερβιέτα που σας ταιριάζει, για καλύτερη εφαρμογή και πιο στεγνή προστασία.

Στο παρελθόν, οι γυναίκες μάθαιναν να κατηγορούν τον εαυτό τους αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Μια νοοτροπία που υποτιμούσε τις δυνάμεις και τα χαρίσματά τους και τις ωθούσε στο να κατηγορούν τον εαυτό τους κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα πρόβλημα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει. Καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα. Οι κοπέλες διακρίνονται ακαδημαϊκά, παίζουν σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και σημειώνουν λαμπρές σταδιοδρομίες σε επαγγέλματα που συνήθως ασκούσαν οι άνδρες, όπως ιατροί και δικηγόροι.

Στην Always θέλουμε να βοηθάμε τις γυναίκες να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους.  Κι αυτό σημαίνει να είναι ελεύθερες και να μην περιορίζονται από τίποτα σε ό,τι κι αν κάνουν.  Στο παρελθόν, αν μια σερβιέτα είχε διαρροές, οι γυναίκες συνήθιζαν να κατηγορούν τον εαυτό τους χωρίς να σκέφτονται ότι ίσως φορούσαν μια σερβιέτα που δεν εφάρμοζε καλά.

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε αυτούς τους μύθους του παρελθόντος.  Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση αυτή με το Always My Fit - μια σειρά σερβιέτας Always για κάθε σωματότυπο και κάθε είδος ροής. Η βασική μας αρχή είναι ότι όσο καλύτερα εφαρμόζει μια σερβιέτα, τόσο καλύτερα προστατεύει.  Και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει!

Επομένως, το Always My Fit σας βοηθά να βρείτε τη σερβιέτα που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και τις επιλογές σας, προσφέροντας μεγαλύτερη προστασία.

Και για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση, η σειρά Always Ultra ανάλογα με τις ανάγκες σας, περιλαμβάνει κάποιον τύπο σερβιέτας που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Είτε επιθυμείτε μεγαλύτερη ελευθερία, αίσθηση ελαφρότητας και ευελιξία, είτε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και προστασίας, είτε έναν συνδυασμό όλων αυτών, υπάρχει μια σερβιέτα για εσάς.

Ό,τι και να κάνετε, όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας, είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο, είτε είστε στη δουλειά, είτε χαλαρώνετε στο σπίτι, η σειρά Always Ultra προσφέρει μια σερβιέτα που ταιριάζει στον σωματότυπο, το μέγεθος και τη ροή σας. Τώρα μπορείτε να ζείτε τη ζωή σας κάθε μέρα, χωρίς να ανησυχείτε για τη σερβιέτα σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στη δουλειά ή στο σχολείο, στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε, με την ασφάλεια της προστασίας της σειράς Always Ultra κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Ποιο είναι το μυστικό μας; Οι προστατευτικές ζώνες Secure Guard που προσφέρουν μέγιστη προστασία για κάθε είδος ροής. Είναι σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στο σώμα σας, καθώς προσαρμόζονται στον σωματότυπό σας, διασφαλίζοντας άνεση και σιγουριά και επιτρέποντάς σας να λειτουργήσετε σε κάθε περίσταση. Είτε προτιμάτε μια σερβιέτα με φτερά είτε χωρίς, μακριά ή κανονική, η Always Ultra σάς προσφέρει αρκετές επιλογές για να ταιριάξουν με τον σωματότυπο και τη ροή σας.

Ήρθε ο καιρός να καταρρίψουμε τον μύθο ότι υπάρχει ένα μέγεθος για όλες τις γυναίκες, ο λεγόμενος «μέσος όρος», κάτι που κάνει τα κορίτσια να νιώθουν άβολα και να μην έχουν αυτοπεποίθηση. Χάρη στην Always Ultra έχετε την άνεση και την προστασία που χρειάζεστε, με απόλυτη ελευθερία και αυτοπεποίθηση, στο μέγεθος και τον τύπο που σας ταιριάζει και σας επιτρέπει να ζείτε τη ζωή στο έπακρο.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Βρείτε τη σερβιέτα που σας ταιριάζει... με το Always My Fit.