Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται


Ευ Ζην
4/10/2018
Πάρτε τα κατάλληλα μέτρα για να έχετε ένα πρωινό ξύπνημα που σας χαρίζει ζωντάνια και ενέργεια όλη την ημέρα!

Ξεκινήστε τη μέρα σας γεμάτες ενέργεια

Σίγουρα είναι πειρασμός να χουζουρέψουμε στο κρεβάτι τις λίγες φορές που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Παρ' όλα αυτά, το να βγούμε από τα σκεπάσματα και να σηκωθούμε μπορεί να έχει πολλά οφέλη.

Απεξαρτηθείτε από το ξυπνητήρι... που χτυπά σαν τρελό

Oι «αναβολές» στο ξυπνητήρι οδηγούν στο να νιώθουμε περισσότερη κούραση, καθώς επιδρούν αρνητικά στον φυσικό ρυθμό του βιολογικού μας ρολογιού. Αντίθετα, οι επιστήμονες συμβουλεύουν να ξυπνάμε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έτσι, ο οργανισμός μας γνωρίζει πότε ακριβώς πρέπει να ενεργοποιηθεί και αυτό είναι πιο σημαντικό ακόμη και από το να πέφτουμε για ύπνο την ίδια ώρα κάθε βράδυ. Αντισταθείτε λοιπόν στην αναβολή ή, ακόμη καλύτερα, καταργήστε τελείως το ξυπνητήρι.

Δοκιμάστε μερικές σταγόνες λεμόνι

Μόλις σηκωθείτε, δοκιμάστε, αντί για καφέ, να πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό λεμόνι. Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην υγεία της επιδερμίδας, στην τόνωση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, στην ενίσχυση του μεταβολισμού - και σε πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε τον χυμό από μισό λεμόνι και προσθέστε λίγη τριμμένη κανέλα ή τζίντζερ. Τα λεμόνια διατηρούνται για έως και 10 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου, οπότε μπορείτε να τα βάλετε στη λίστα με τα ψώνια του μήνα.

Πάνω απ' όλα η υγεία

Η τακτική άσκηση προσφέρει ευεξία και μειώνει τον κίνδυνο πολλών προβλημάτων υγείας όπως καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και καρκίνο. Με την πρωινή άσκηση θα νιώθετε γεμάτες ενέργεια όλη την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συνεχώς ντουζ για να ξυπνήσετε. Ένα τόσο θετικό ξεκίνημα στη μέρα σας θα συμβάλλει ώστε να ακολουθείτε ασυναίσθητα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είτε πρόκειται λοιπόν για yoga ή pilates είτε για μποξ στο Wii, τολμήστε το!

Το νέο Lenor Unstoppables™ μπορεί να συμβάλλει σ' αυτό το δυνατό ξεκίνημα της μέρας σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλτε μερικές έξυπνες αρωματικές μικροκάψουλες στον κάδο του πλυντηρίου. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας μαλακτικό Lenor για ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες*. Τα ρούχα σας σάς φτιάχνουν τη διάθεση και σας δίνουν πρόσθετη ενέργεια. Έτσι, η πρωινή σας ζωντάνια διαρκεί όλη την ημέρα.

*για τα ρούχα στη ντουλάπα σας.