«Θέλω να είμαι έτοιμη!»


Ευ Ζην
4/10/2018
Το απαραίτητο νεσεσέρ που θα έχεις μαζί σου, για να είσαι έτοιμη την πρώτη μέρα του κύκλου σου!

Δεν ξέρεις πότε θα έρθει η πρώτη σου περίοδος. Λογικό. Αν πάλι έχει ξεκινήσει πρόσφατα, είναι πιθανό και πάλι να μην γνωρίζεις πότε θα είναι η αρχή του επόμενου κύκλου σου. Αυτό γιατί μπορεί να μην είναι ακόμα σταθερός. Και στις δύο περιπτώσεις, εσύ αποφασίζεις πώς θα αποφύγεις τις… άβολες στιγμές!

Ως έξυπνο κορίτσι, νοιάζεσαι και προετοιμάζεσαι από πριν! Δεν θέλεις άλλωστε η πρώτη μέρα να σε βρει στο σχολείο, στην εκδρομή, στο σινεμά, στο χορό!

 

 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά:

  • Στο αγαπημένο σου σακίδιο ή στην τσάντα που παίρνεις μαζί σου σε άλλες εξόδους, πάντα υπάρχει χώρος για ένα νεσεσέρ ή ένα μικρότερο τσαντάκι! Αυτό είναι και το πρώτο σου «γυναικείο» σετ!
  • Πρακτικά χρειάζεσαι 3 πράγματα: μία σερβιέτα με καλή απορροφητικότητα, ένα σερβιετάκι και ένα καθαρό εσώρουχο.
  • Το σερβιετάκι είναι πολύ βολικό για τα πρώτα υγρά που ίσως παρατηρήσεις στο εσώρουχο, λίγες μέρες πριν την περίοδο. Θα το νιώσεις επίσης πάρα πολύ άνετο, με αίσθηση φρεσκάδας! Έξτρα tip: αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά σερβιέτα, η πιο λεπτή της εκδοχή θα σε βοηθήσει να συνηθίσεις την αίσθηση!
  • Μπορείς επίσης να έχεις κι ένα πλαστικό σακουλάκι για να βάλεις το παλιό σου εσώρουχο.
  • Έτυχε να μην έχεις το τσαντάκι μαζί σου; Μην ανησυχείς! Το χαρτί υγείας είναι πάντα μία βολική, προσωρινή λύση. Έτσι κι αλλιώς η ροή στην αρχή δεν είναι μεγάλη! Αν είσαι στο σχολείο, ζήτησε από μία καθηγήτριά σου να σε βοηθήσει. Μην διστάζεις. Όλες γυναίκες είμαστε!    

 

Η Always έχει προτάσεις που σε ενδιαφέρουν και λύσεις για κάθε ανάγκη. Μπορείς να μπεις εδώ για να τις ανακαλύψεις!