Νέα χρονιά… νέοι στόχοι.


Ευ Ζην
4/10/2018
Τώρα έχεις την τέλεια ευκαιρία να φτιάξεις ένα καινούριο πρόγραμμα, με όσα θέλεις και μπορείς να κάνεις!

Το να βάζουμε νέους στόχους για τη χρονιά που ξεκίνησε είναι μία πολύ καλή ιδέα αλλά για ένα κορίτσι της ηλικίας σου, είναι ακόμα πιο σημαντικό! Τώρα μπορείς να σκεφτείς τι σου αρέσει, κάνοντας τα πρώτα σου βήματα σε νέες προκλήσεις!   

Νέα χόμπι

Ένα νέο άθλημα ή ο χορός είναι τέλεια ιδέα, γιατί θα σε βοηθήσει να μάθεις καλύτερα το σώμα σου, να εκφραστείς και θα σου χαρίσει περισσότερη αυτοπεποίθηση! Μπορείς επίσης να μάθεις ένα μουσικό όργανο και να ανακαλύψεις τα κρυμμένα ταλέντα σου!

Διάλογος με… άποψη!

Το κορίτσι της… νέας χρονιάς έχει άποψη για πολλά πράγματα και τη λέει! Αν θέλεις να ζητήσεις συμβουλές για κάτι, συζήτησέ το με τους γονείς σου. Κάνε μια ερώτηση ή εξέφρασε τη γνώμη σου στο σχολείο. Αν κάτι σε ευχαριστεί, μοιράσου το με όσους αγαπάς! Έτσι υποστηρίζεις τον εαυτό σου και μαθαίνεις να τον εκτιμάς περισσότερο!

Καλύτερη διατροφή

Το ντουλάπι της κουζίνας και το ψυγείο είναι δίπλα σου, άνοιξέ τα και δες τι θα μπορούσες να αλλάξεις! Λιγότερα σνακ και περισσότερα δημητριακά; Ένα σοκολατούχο γάλα ή μήπως καλύτερα ένα smoothie; Καλή διατροφή δεν σημαίνει δίαιτα αλλά έξτρα ενέργεια, πιο καθαρό μυαλό και σούπερ διάθεση! Ισχύει!     

Η προσπάθεια μετράει!

Όχι, δεν πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια! Ένα μεγάλο ποσοστό κοριτσιών στην ηλικία σου νομίζουν ότι η αποτυχία είναι κάτι κακό, άρα σταματούν να προσπαθούν για πολλά πράγματα, χάνοντας την αυτοπεποίθησή τους. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’ αυτό, εδώ. Ο στόχος σου λοιπόν για τη νέα χρονιά θα είναι να αντιμετωπίσεις την όποια αποτυχία ως κάτι καλό! Γιατί; Θα σε βοηθήσει να μάθεις, να ωριμάσεις, να διορθώσεις και να ξαναπροσπαθήσεις! Δεν έχει σημασία να είσαι πρώτη παντού, στο σχολείο, στο άθλημα κλπ. Σημασία έχει να βρίσκεσαι στην ομάδα και κυρίως, να συμμετέχεις!

Η Always βρίσκεται κοντά σου, με χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καλύτερα τα στάδια της εφηβείας.