Πώς να αποφύγεις τους ερεθισμούς το καλοκαίρι


Ευ Ζην
21/07/2021

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία εποχή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όμως οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, μας δυσκολεύουν λίγο περισσότερο τις ημέρες της περιόδου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο γυναικείος κόλπος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος κατά τη διάρκεια της περιόδου, με αποτέλεσμα η έντονη εφίδρωση και η τριβή που προκαλείται στην περιοχή των μηρών, ακόμη και ένα στενό ρούχο ή κάποιο εσώρουχο κατασκευασμένο από υλικά χαμηλής ποιότητας, μπορούν να προκαλέσουν έντονο ερεθισμό, κνησμό, ξηρότητα, ακόμη και πόνο στην ευαίσθητη περιοχή.

Βέβαια, κάπου εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τα παραπάνω συμπτώματα; Αρχικά, η σωστή επιλογή στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου μπορεί να βοηθήσει. Διότι εστιάζοντας στην ποιότητα και τις τεχνολογίες των προϊόντων υγιεινής που επιλέγουμε, μπορούμε να βρούμε τις σερβιέτες που είναι απαλές με το δέρμα, σχεδιασμένες για έως και 0% ερεθισμούς & έως και 100% προστασία, όπως οι σερβιέτες Always Platinum.

Παράλληλα, για να διατηρήσουμε την υγεία της ευαίσθητης περιοχής τις ημέρες της περιόδου μας, είναι σημαντικό να είμαστε πολύ σχολαστικές με τη φροντίδα της. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να πλενόμαστε τακτικά, διαφυλάσσοντας παράλληλα τα φυσιολογικά επίπεδα του pH και της φυσικής χλωρίδας του κόλπου και να είμαστε επιλεκτικές με τα εσώρουχα που χρησιμοποιούμε, επιλέγοντας κυρίως βαμβακερά υφάσματα.

Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν γυναικείας υγιεινής σύμφωνα με τις ανάγκες μας

Για να μπορέσουμε να επιλέξουμε τη σερβιέτα που μας καλύπτει, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στις ανάγκες μας κατά τη διάρκεια της περιόδου μας. Και αν υπάρχει κάτι για το οποίο όλες μας συμφωνούμε, αυτό είναι πως θέλουμε να παραμένουμε συνεπείς στο καθημερινό μας πρόγραμμα, τα σχέδια, τις υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουμε.

Με λίγα λόγια, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα προϊόν γυναίκειας υγιεινής, το οποίο θα μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένες, ενώ συγχρόνως θα μας επιτρέπει να είμαστε άνετες και ευέλικτες. Διότι όλες ξέρουμε πως όταν η σερβιέτα δεν έχει σωστή εφαρμογή, όχι μόνο μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή.

Γυναίκα που δουλεύει με υπολογιστή στο γραφείο

Εκπληκτική άνεση και προστασία με την Always Platinum

Οι σερβιέτες Always Platinum, χάρη στα απαλά μεταξένια φτερά και τα 1000 πολύ μαλακά μικρομαξιλαράκια στο κάλυμμα, είναι σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται άνετα στο σώμα μας, ώστε να μην αισθανόμαστε τη σερβιέτα. Παράλληλα, μας προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές χάρη στο τρισδιάστατο φράγμα LeakGuard που διαθέτουν, προσφέροντας εξαιρετική απορροφητικότητα για ξέγνοιαστη προστασία. Τέλος, χάρη στη καινοτομία της τεχνολογίας OdourLock, οι σερβιέτες Always Platinum εγκλωβίζουν και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές που συγκεντρώνονται στην επιφάνεια της σερβιέτας.

Γυναίκα στην παραλία

Ακριβώς επειδή το καλοκαίρι είναι μία εποχή που θέλουμε να είμαστε ξέγνοιαστες, ένας «σύμμαχο», όπως οι σερβιέτες Always Platinum, θα μας κάνει να αισθανόμαστε άνετες και προστατευμένες. Έπειτα, θα είμαστε πανέτοιμες να απολαύσουμε κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή στο έπακρο!