Πέντε λόγοι για να επιλέξεις σερβιετάκια


Ευ Ζην
7/12/2023

Αν και μετά θα σου φαίνεται αυτονόητο, το να χρησιμοποιείς καθημερινά σερβιετάκια είναι ένας εύκολος τρόπος να φροντίζεις την προσωπική σου υγιεινή.

Κάνε γυμναστική και διατάσεις. Νιώσε φρέσκια όλη την ημέρα

Τα καθημερινά σερβιετάκια —ή τα σερβιετάκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άνετη, καθημερινή χρήση— μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώθεις καθαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να συνεχίσεις να νιώθεις θηλυκή και φρέσκια. Τα σερβιετάκια ALWAYS Dailies αποτελούν καταπληκτικές καθημερινές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να μείνεις στεγνή, φρέσκια και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Αντιμετώπισε τις εκκρίσεις

Κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια καθημερινά για να αντιμετωπίσουν τις κολπικές εκκρίσεις, ενώ άλλες τα επιλέγουν κυρίως στα μέσα του κύκλου (κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας), για να διαχειριστούν μόνο τις αυξημένες εκκρίσεις εκείνων των ημερών, καθώς τα σερβιετάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις εκκρίσεις.

Αντιμετώπισε τις αιφνιδιαστικές περιόδους

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια για την περίπτωση που τους έρθει ξαφνικά περίοδος. Πες «τέλος» στις άβολες καταστάσεις! Όχι άλλοι λεκέδες! Το αγαπημένο σου τζιν δεν θα κινδυνεύει πια να λερωθεί.

Απορρόφηση αιμορραγίας μετά τον τοκετό

Οι νέες μαμάδες συχνά χρησιμοποιούν σερβιετάκια για την ελαφριά αιμορραγία που έχουν για μερικές εβδομάδες μετά τον τοκετό. Όσες το κάνουν, είναι καλό να επιλέγουν έξτρα προστασία από τις διαρροές.

Προστασία από απώλεια ούρων

Ορισμένες γυναίκες χρησιμοποιούν σερβιετάκια για την ακράτεια ούρων που προκαλείται από ευαισθησία της κύστης. Για τις περιορισμένες διαρροές, τα σερβιετάκια Always Discreet είναι ιδανικά χάρη στην άμεση απορροφητικότητα και την τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών.