Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Ο χρόνος σύμμαχος στην καραντίνα

Ο χρόνος σύμμαχος στην καραντίνα

0
Πώς να κάνουμε το χρόνο δυνατό σύμμαχο για τις μέρες της καραντίνας και τους εαυτούς μας μικρούς αρχιτέκτονες.

Φανταστείτε το χρόνο μας σαν έναν τεράστιο, αχανή χώρο. Αρχικά, αυτή η εικόνα μάς εμπνέει μια αίσθηση απίστευτης ελευθερίας. Φανταστείτε ότι για λίγες ώρες τρέχουμε ελεύθερα, φωνάζουμε για ν’ ακούσουμε την ηχώ μας, χορεύουμε, ξαπλώνουμε ανάσκελα στο πάτωμα σαν παιδιά, και ρουφάμε για λίγο το απέραντο αυτό αίσθημα ελευθερίας. Μετά, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αρχίζουμε να βαριόμαστε μέσα σ’ αυτό το «άπειρο». Αρχίζουμε να αποζητάμε μια κουζίνα, ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, ένα γραφείο, μια αποθήκη. Έτσι, ξεκινάμε να χωρίζουμε αυτόν το χώρο, φτιάχνοντας δωμάτια, με διαφορετική λειτουργία για το καθένα, τα διακοσμούμε, κυκλοφορούμε από το ένα στο άλλο, αλλάζοντας και εμπλουτίζοντας τη ρουτίνα μας. Φτιάχνουμε, δηλαδή, ένα σπίτι!

Ας πάρουμε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι, τώρα που είμαστε σε καραντίνα, να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με το χρόνο μας. Ας χωρίσουμε τις ώρες της ημέρας μας σε μικρότερα κομμάτια, φτιάχνοντας ένα όμορφο χρονόσπιτο! Γιατί, όσο ελκυστικά κι αν είναι, στην αρχή της καραντίνας, ο καναπές, το κρεβάτι μας και η άσκοπη περιπλάνησή μας μέσα στο σπίτι, έρχεται η στιγμή που ζητάμε κάτι παραπάνω. Ας σχεδιάσουμε, λοιπόν, την ημέρα μας, με νησίδες χρόνου εργασίας, ξεκούρασης, φαγητού και μαγειρέματος, άσκησης, διαβάσματος, επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας, καλλιτεχνικής δημιουργίας, ενημέρωσης και παιχνιδιού. Βοηθός μας σε αυτό μπορεί να είναι και το διαδίκτυο, που μας παρέχει άπειρα ερεθίσματα και συνδέσμους για δραστηριότητες, από συνταγές και βιντεοκλήσεις με αγαπημένους, μέχρι περιπλανήσεις σε μουσεία και ταξιδιωτικούς προορισμούς. Όσο πιο καθαρά χτισμένοι είναι οι «χρονοχώροι» μας και όσο πιο άνετα και ομαλά κινούμαστε από τον έναν στον άλλον, τόσο πιο χαρούμενοι θα είμαστε.

Ας γίνουμε οι ίδιοι αρχιτέκτονες του χρόνου μας! Σκοπός είναι να κάνουμε το χρόνο μας ένα δυνατό σύμμαχο, χωρίζοντάς τον σε ωραίους και ευχάριστους χώρους δραστηριοτήτων που εμείς σχεδιάζουμε και επιλέγουμε, για τις μέρες που βρισκόμαστε σε καραντίνα.

 

Η Σοφία Χατζηδημητρίου (B.Sc. Psychology, Pg.Dip. & M.Clin.Sc. in Psychoanalytic Psychotherapy, Pg.Cer. in Group Analysis) είναι Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια με 20 χρόνια ενεργή επαγγελματική πορεία στον χώρο της Ψυχοθεραπείας και ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την Ψυχή, τις Σχέσεις, την Ψυχοθεραπεία, κ.ά.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies