Ξεχωριστός σχεδιασμός για ξεχωριστά χαμόγελα


Ευ Ζην
6/09/2019
Η οδοντόβουρτσα Oral-B είναι εμπνευσμένη από τους οδοντιάτρους, σχεδιασμένη από ειδικούς και λατρεμένη από εσάς!

To λευκό και αστραφτερό χαμόγελο είναι ένα από τα ισχυρά όπλα που κρύβει η καθημερινή ομορφιά σας και χρειάζεται τη δική του φροντίδα για να είναι πάντα στα καλύτερά του. 

Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι με όμορφο χαμόγελο τραβούν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις; Εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά, και γι'αυτό προσφέρουμε τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B για να λαμβάνετε καθημερινά την ανώτερη αίσθηση καθαριότητας που αναζητά το χαμόγελό σας.

Συγκεκριμένα, η Οral-B χαρίζει ξεχωριστή περιποίηση στη στοματική σας υγιεινή αφού αφαιρεί 100% περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη περιστρεφόμενη κεφαλή της και με τον αισθητήρα πίεσης, μπορείτε να πετύχετε το επιθυμητό βούρτσισμα και καθαρισμό κατά μήκος της γραμμής των ούλων σε κάθε δόντι ξεχωριστά. 

Συνεπής απόδοση στο βούρτσισμα

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα προσφέρει ανώτερο καθαρισμό των δοντιών σε σύγκριση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Σταθερός χρόνος βουρτσίσματος

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες σας καθοδηγούν σχετικά με το χρόνο που πρέπει να  βουρτσίζετε τα δόντια σας και σας προειδοποιούν για το χρόνο που πρέπει να αφιερώνετε σε κάθε τεταρτημόριο του στόματός σας. Σύμφωνα με τους οδοντιάτρους, τα 2 λεπτά έχουν οριστεί ως ο ιδανικός χρόνος που πρέπει να αφιερώνετε στο πλύσιμο των δοντιών σας. 

Πιο υγιές και λευκό χαμόγελο

Όταν το βούρτσισμα γίνεται δύο φορές την ημέρα με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δόντια σας είναι καθαρά και υγιή και το χαμόγελό σας παραμένει λευκό και λαμπερό. Με συνεπές βούρτσισμα με την Οral-B αφαιρείτε έως και 100% περισσότερη πλάκα* από τα δόντια και βοηθάτε το στόμα σας να παραμένει υγιές.

Φροντίστε τα δόντια σας όπως ένας ειδικός. Τώρα με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B, η υγεία των δοντιών σας βρίσκεται σε καλά χέρια και το χαμόγελό σας θα είναι σίγουρα πιο λευκό και πιο αστραφτερό!

*Σε σύγκριση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.