Φυσικά συστατικά που μπορείς να εμπιστευτείς


Ευ Ζην
26/11/2020
Τα φυσικά συστατικά των προϊόντων μας που εμπνέουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία μας!

Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για φυσικά συστατικά είναι μία καθημερινή πραγματικότητα, μπροστά στην οποία δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Στην P&G, γνωρίζοντας πως θέλετε να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για τα προϊόντα που αγοράζετε και τα συστατικά τους, επιδιώκουμε αδιάκοπα τα καλύτερα και ασφαλέστερα συστατικά, για να σας προσφέρουμε επιλογές προϊόντων που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Από την προσωπική περιποίηση μέχρι τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού, απαντήσαμε με επιπλέον επιλογές και συνειδητά πιο «πράσινες» κατευθύνσεις. Με το Herbal Essences, το εμβληματικό μας brand για την απόλυτη φυσική εμπειρία και τη σειρά Pure, «κλείσαμε» τα μυστικά της φύσης σε ένα μπουκάλι, με συστατικά 90% φυσικής προέλευσης*, 0% χρωστικές και παραφίνη, και φυσικά βότανα πιστοποιημένα από τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους KEW.

Η φύση μάς «χάρισε» τα αγαθά της, για να σχεδιάσουμε και τις σειρές Old Spice Rock και Deep Sea, προσφέροντας στην ανδρική περιποίηση αληθινή φρεσκάδα, με αληθινά συστατικά και… ανακυκλώσιμες συσκευασίες!

Θέλοντας να βελτιώνουμε κάθε μας βήμα ώστε να επηρεάζουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον, δημιουργήσαμε τα Fairy Pure, ώστε και στο πλύσιμο των πιάτων να υπάρχουν περισσότερες eco-friendly επιλογές. Με ανακυκλώσιμες συσκευασίες, 100% φυσικά αρώματα,  0% αρώματα και χρωστικές, «πράσινη» παραγωγή καθώς και ανώτερη απόδοση με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ως εταιρεία, έχουμε θέσει ευρύτερους στόχους αειφορίας που έχουν έναν σκοπό: να επιτρέψουν και να εμπνεύσουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία μας.

 

*Καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία