Πώς θα αναδείξεις το πιο υγιές και λευκό χαμόγελό σου


Ευ Ζην
7/06/2021

Όσο και αν φροντίζεις τα δόντια σου, γνωρίζεις πως είναι δύσκολο να προσέχεις οτιδήποτε πίνεις και τρως σε καθημερινή βάση. Το ζήτημα είναι, ωστόσο, πως υπάρχουν πολλές τροφές και ροφήματα που αποτελούν μέρος του καθημερινού σου μενού και προκαλούν λεκέδες και σε βάθος χρόνου, δημιουργούν μία καφέ ή κιτρινωπή απόχρωση στα δόντια.

Από τον καφέ μέχρι το τσάι και από το κόκκινο κρασί μέχρι τους χυμούς των φρούτων, το βαλσάμικο ξύδι, τη σάλτσα ντομάτας και πολλά άλλα καλοκαιρινά ροφήματα που βλάπτουν τα δόντια σου. Η λίστα είναι μεγάλη. Τι μπορείς να κάνεις στο εξής συνεπώς, για να αποτρέπεις τον καθημερινό σχηματισμό λεκέδων στα δόντια σου, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι στον οδοντίατρο;

Τα καλά νέα είναι ότι στις μέρες μας, η λεύκανση των δοντιών δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια, μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου, αρκεί να επενδύσεις στα κατάλληλα συστατικά και δη, στις κατάλληλες οδοντόκρεμες. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες τώρα ότι το αγαπημένο σου brand για τη φροντίδα των δοντιών και της στοματικής υγιεινής, δηλαδή η Oral-B, δημιούργησε μαζί με οδοντιάτρους οδοντόκρεμες με προηγμένη τεχνολογία, που συμβάλλουν στη λεύκανση των δοντιών και προσφέρουν προστασία από τους επιφανειακούς λεκέδες για 24 ώρες*; Ναι, οι Oral-B 3D White Luxe είναι γεγονός και παρακάτω θα μάθεις ό,τι χρειάζεται, για να βρεις την οδοντόκρεμα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

Απαλή λεύκανση κάθε μέρα από την άνεση του σπιτιού σου

Αν πριν από μερικά χρόνια κάποιος σου έλεγε ότι θα μπορούσες να χαρίζεις στα δόντια σου μία λαμπερή, λευκή όψη από την άνεση του σπιτιού σου, πιθανότατα δεν θα τον πίστευες. Να όμως που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στις μέρες μας, που η λεύκανση των δοντιών στο σπίτι είναι γεγονός. Βλέπεις, βουρτσίζοντας τα δόντια σου δύο φορές την ημέρα με την ανανεωμένη Oral-B 3D White Luxe Glamorous με γεύση μέντας, θα τα προστατεύεις από τους επιφανειακούς λεκέδες για 24 ώρες*, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα απαλή λεύκανση, με κάθε βούρτσισμα. Για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα αφαιρεί ενεργά έως και το 100% των επιφανειακών λεκέδων, ενώ το φθόριο που περιέχει, ενισχύει το σμάλτο και συμβάλλει στη λεύκανση των δοντιών. Με λίγα λόγια, θα προσφέρει στο χαμόγελό σου το glamorous, δηλαδή το λαμπερό, αποτέλεσμα που θέλεις.

Όταν μία οδοντόκρεμα αφαιρεί κάθε επιφανειακό λεκέ από τα δόντια

Στην περίπτωση που αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη να προσφέρεις ακόμη πιο προηγμένη λεύκανση στα δόντια σου, τότε έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις την οδοντόκρεμα Oral-B 3D White Luxe Perfection. Αν τα δόντια σου έχουν χάσει τη λευκή και λαμπερή τους όψη και γενικά, αν καταναλώνεις πολλούς καφέδες ή τρόφιμα που λεκιάζουν τα δόντια κατά τη διάρκεια της ημέρας, σίγουρα η χρήση οδοντικού νήματος είναι απαραίτητη. Όμως τώρα, έχεις την ευκαιρία να προσφέρεις το κάτι παραπάνω στο χαμόγελό σου, με την Oral-B 3D White Luxe Perfection. Διότι η συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα, θα αποτελέσει τον καλύτερό σου «σύμμαχο», στην προσπάθεια να αποκτήσεις ένα πιο υγιές και λαμπερό χαμόγελο. Δοκίμασε να την κάνεις μέρος της φροντίδας της στοματικής σου υγιεινής και θα δεις τους επιφανειακούς λεκέδες να απομακρύνονται από τα δόντια σου και το σμάλτο να δυναμώνει.

Προστασία από τους λεκέδες από το πρωί μέχρι το βράδυ με σκόνη άνθρακα

 

Πιθανότατα αναρωτιέσαι, πώς η σκόνη άνθρακα με τη σκούρα όψη, μπορεί να κάνει τα δόντια σου πιο λευκά και καθαρά. Σε ό,τι αφορά στη στοματική υγεία τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, η σκόνη άνθρακα είναι ένα συστατικό που ξεχωρίζει. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από πολλούς λαούς για τον καθαρισμό των δοντιών όμως τώρα, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, έχει ενταχθεί με τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο στις οδοντόκρεμές μας, όπως στη νέα Oral-B 3D White Luxe Charcoal με σκόνη άνθρακα. Το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί από τους ειδικούς της Oral-B μαζί με οδοντιάτρους, κάνει τη συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα να ξεχωρίζει. Όσο για το τι μπορεί να προσφέρει στα δόντια σου, να αναφέρουμε απλώς ότι εκτός από υπέροχη γεύση φρέσκιας μέντας, συμβάλλει στην προστασία από τους επιφανειακούς λεκέδες για 24 ώρες*, ενώ ο αφρός που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, διεισδύει στις δυσπρόσιτες περιοχές και αφαιρεί ενεργά έως και το 100% των επιφανειακών λεκέδων. Όλα αυτά φυσικά, με την προϋπόθεση ότι βουρτσίζεις τα δόντια σου δύο φορές την ημέρα.

Γυναίκα χαμογελάει

Ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου μενού, λοιπόν, λύσεις για να προστατεύεις κάθε μέρα το χαμόγελό σου και να του προσφέρεις μία λευκή και καθαρή όψη, απαλλαγμένη από λεκέδες, υπάρχουν. Το σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι πάντα την υγεία των δοντιών σου στους ειδικούς. Και σε ό,τι αφορά στις ανανεωμένες οδοντόκρεμες Oral-B 3D White Luxe, το γεγονός ότι έχουν σχεδιαστεί με τη βοήθεια οδοντιάτρων είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμο και εξηγεί το γιατί, χαρίζουν στα δόντια… κάτι παραπάνω από λεύκανση!

 

*Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα

**Επιφανειακοί λεκέδες