Σχετικές πληροφορίες διαφημίσεων και εξατομικευμένες διαδικτυακές διαφημίσεις


Ο στόχος μας είναι το ταξίδι σας με μας και τις επωνυμίες της οικογένειας της P&G, να είναι ενδιαφέρον, ευχάριστο και προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας. Για να το επιτύχουμε αυτό, θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε τις εμπορικές επικοινωνίες μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, αποφεύγοντας την αποστολή προτάσεων που δεν καλύπτουν τα γούστα σας ή την προβολή διαφημίσεων που έχετε ήδη δει πολλές φορές.  Με ποιον τρόπο θα το επιτύχουμε;

• Με τον συνδυασμό Δεδομένων για την καλύτερη προσαρμογή των επικοινωνιών μας με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται, σύμφωνα με το έννομο συμφέρον μας, να εμπλουτίσουμε τα δεδομένα εγγραφής σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων που μας παρέχετε κατά την αλληλεπίδραση με τις υπηρεσίες μας (προτιμήσεις επωνυμιών, επιλεγμένα κουπόνια κ.λπ.) με χαρακτηριστικά, ενδιαφέροντα, δημογραφικά δεδομένα που λαμβάνονται από εμπορικά διαθέσιμες πηγές ή άλλα τρίτα μέρη. Ομοίως, αν έχετε αποδεχτεί τα cookies μέσω στοχευμένων διαφημίσεων ή παρόμοιες τεχνολογίες σε ιστοτόπους και εφαρμογές της P&G ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ιστοτόπους ή εφαρμογές τρίτων μερών, ενδέχεται να συμπληρώσουμε τα δεδομένα που αποκτήθηκαν από τις στοχευμένες διαφημίσεις μέσω cookies με άλλες πληροφορίες που μας παρείχατε όταν δημιουργήσατε έναν λογαριασμό ή αλληλεπιδράσατε με τις υπηρεσίες μας. 

Θα επεξεργαστούμε τα εν λόγω δεδομένα, καθώς και αυτά που προκύπτουν από αυτοματοποιημένα μέσα, για να εξατομικεύσουμε το περιεχόμενο και τις προσφορές που λαμβάνετε μέσω email, διαδικτυακά (για παράδειγμα σε πλατφόρμες τρίτων μερών, όπως πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και εκτός διαδικτύου (για παράδειγμα μέσω αλληλογραφίας) αν έχετε συναινέσει να λαμβάνετε εμπορικές επικοινωνίες από εμάς. 

• Διαφημίσεις σε παρόμοιο κοινό. Με βάση το έννομο συμφέρον μας, θα αναλύσουμε επίσης τα δεδομένα σας για να προσδιορίσουμε νέους χρήστες, με παρόμοιο προφίλ με το δικό σας, που μπορεί να ενδιαφέρονται να λάβουν επικοινωνίες από εμάς. Για παράδειγμα, εμείς και οι συνεργαζόμενες εταιρείες της P&G, ενδέχεται να ανεβάσουμε την κρυπτογραφημένη διεύθυνση email σας στο Facebook και να ζητήσουμε από το Facebook να προβάλει τις διαφημίσεις μας σε άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς, μεταξύ άλλων και σε άλλες χώρες, με βάση τα δεδομένα που διαθέτει για εσάς και για άλλα άτομα. 

• Με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας για να επικονωνήσουμε μαζί σας στα διαδικτυακά μέσα. Αν έχετε συναινέσει να λαμβάνετε εμπορικές επικοινωνίες από εμάς, θα χρησιμοποιήσουμε τα κρυπτογραφημένα προσωπικά δεδομένα σας (δηλαδή τη διεύθυνση email σας, τον αριθμό τηλεφώνου ή το αναγνωριστικό διαφήμισης της κινητής σας συσκευής) για να σας στείλουμε διαφημίσεις σε διαδικτυακά κανάλια (π.χ. στον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω μιας διαδικασίας που σέβεται το απόρρητό σας, χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένα δεδομένα και προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες. Συγκεκριμένα, θα μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας με τρίτα μέρη που μας παρέχουν υπηρεσίες προσαρμοσμένων διαφημίσεων,συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούμε τις εν λόγω υπηρεσίες για να αντιστοιχίζουμε κρυπτογραφημένες πληροφορίες που διατηρούμε με προσωπικά δεδομένα στη βάση δεδομένων τους, ώστε να δημιουργούμε προσαρμοσμένες ομάδες κοινού και να εξατομικεύουμε διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
 
Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σας στέλνουμε περισσότερες διαδικτυακές διαφημίσεις σχετικές σε εσάς (προσφορές, πληροφορίες για προϊόντα και καινοτομίες), καθώς και να σας προβάλλουμε λιγότερες διαφημίσεις, εφόσον θα γνωρίζουμε αν σας έχουμε ήδη προβάλει μια συγκεκριμένη διαφήμιση και θα μπορούμε να σας εξαιρούμε από περαιτέρω επικοινωνίες για το ίδιο θέμα. Οι περισσότεροι από τους καταναλωτές μας εκτιμούν το γεγονός ότι δεν θέλουμε να τους δείχνουμε διαφημίσεις για προϊόντα που δεν τους ενδιαφέρουν ή διαφημίσεις που έχουν ήδη δει αρκετές φορές, αλλά αν δεν σας αρέσει αυτή η πρακτική, κανένα πρόβλημα: μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε γνώμη και να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας/να εξαιρεθείτε από τη χρήση των δεδομένων σας για εξατομικευμένες επικοινωνίες και διαφημίσεις, όπως τη δημιουργία προσαρμοσμένων ομάδων ή παρόμοιου κοινού, εδώ. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας