Σχετικά με το epithimies.gr

epithimies

Το epithimies.gr, με λίγα λόγια

Το epithimies.gr είναι μία online πλατφόρμα σχεδιασμένη να σε εμπνέει καθημερινά ώστε να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη!

Σκοπός μας είναι να απολαύσουμε κάθε στιγμή, να «αγκαλιάσουμε» τις μικρές ατέλειες και όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που αποτελούν την πραγματικότητά μας!

Η ομάδα μας από ειδικούς και αληθινούς καταναλωτές είναι εδώ για να σου προτείνει ειδικά επιλεγμένες προσφορές και νέα προϊόντα για να δοκιμάσεις. Θα βρεις επίσης πολλά πρακτικά tips, άρθρα και χρήσιμες συμβουλές για πολλά θέματα, από την ανατροφή των παιδιών και τη διακόσμηση του σπιτιού έως την ευεξία και την προσωπική σου φροντίδα!
Το epithimies.gr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Procter & Gamble ( P&G ), μία εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα τα τελευταία 175 χρόνια, βοηθώντας τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν μία υπέροχη μέρα, κάθε μέρα.

Το portfolio μας με καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα στα οποία βασίζεσαι καθημερινά, περιλαμβάνει τα εξής: Always, Ariel, Aussie, Fairy, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Swiffer, Venus, Viakal, Vicks. 

Επισκέψου την http://www.pg.com για τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με την Procter & Gamble και το πώς τα προϊόντα μας αγγίζουν και βελτιώνουν τις ζωές περίπου 4,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
PG Family desktop

Ανακάλυψε τα προϊόντα P&G