Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Τρεις τρόποι που τα ρούχα σου θα σε προστατέψουν από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι

Τρεις τρόποι που τα ρούχα σου θα σε προστατέψουν από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι

0
Θα σου προσφέρουν επιπλέον κάλυψη από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Αντηλιακό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ανοιχτόχρωμο καπέλο και γυαλιά. Ακόμη και ένα παιδί γνωρίζει πως αν θέλει να προστατευτεί από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, είναι σημαντικό να γνωρίζει πως θα έχει πάντα στη διάθεσή του την καλύτερη αντηλιακή προστασία και φυσικά, τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο πολλοί συχνά αγνοούν είναι πως και τα ρούχα που φοράμε, μπορούν να προστατέψουν από τον ήλιο το δέρμα μας, το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά. Πράγματι, τα κατάλληλα ενδύματα μπορούν να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας από τον καλοκαιρινό ήλιο. Για να συμβεί αυτό όμως, καλό είναι να φροντίζουμε και εμείς να κάνουμε τις σωστές αγορές σε ό,τι αφορά τα υφάσματα και τα υλικά που επιλέγουμε και σίγουρα, να περιποιούμαστε τα ρούχα μας καταλλήλως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η παρακάτω λίστα είναι κατατοπιστική και οι συμβουλές για σωστό πλύσιμο που ακολουθούν, θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.

1. Τα αντηλιακά ρούχα: Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως στην αγορά μπορεί κάποιος να βρει σήμερα μπλούζες, καπέλα και παντελόνια με ενσωματωμένη αντηλιακή προστασία. Τα εν λόγω ρούχα προσφέρουν κάλυψη από τη βλαβερή ακτινοβολία και αποτελούν μία ιδανική επιλογή για τα παιδιά και τα άτομα που περνούν πολλές ώρες σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Τα καλά νέα είναι πως τα ρούχα με αντηλιακή προστασία αποτελούνται συνήθως από ελαφριά υφάσματα οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη ζέστη. Ψάξε απλώς να βρεις outfits με υψηλό UPF (μετράει την προστασία που μας προσφέρουν τα ρούχα από την ακτινοβολία)!

2. Η υφή και η ποιότητα της ίνας: Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για να καταφέρεις να προστατευτείς από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι με τη βοήθεια των ρούχων σου; Πως η ποιότητα της ίνας και η πυκνότητα της ύφανσης των ενδυμάτων, έχουν σημασία. Για παράδειγμα, όσο πιο πυκνή είναι η πλέξη, τόσο πιο δύσκολα φτάνει στο δέρμα μας η ακτινοβολία, ενώ τα ρούχα από συνθετικές ίνες δεν κολλούν στο δέρμα και δύνανται να μας προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη από τον ήλιο, σε αντίθεση για παράδειγμα με τα βαμβακερά.

3. Τα σκούρα χρώματα: Καλό είναι, επίσης, να έχεις κατά νου πως τα σκούρα χρώματα στα ρούχα, φέρονται να απορροφούν πιο εύκολα τις υπεριώδεις (UV) ακτίνες σε σχέση με τα ανοιχτόχρωμα. Τα χρωματιστά ρούχα, λοιπόν, και γενικά οι απαλές αποχρώσεις ενδεχομένως θα σου προσφέρουν καλύτερη προστασία από τον ήλιο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επενδύσεις σε αυτά και κυρίως, να τα φροντίσεις καταλλήλως, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους.

SOS tip: Προστατεύοντας τα ρούχα μας, προστατεύουμε και εμάς

Και μπορεί η επιλογή των κατάλληλων ενδυμάτων και δη των υφασμάτων που μπορούν να μας προσφέρουν επιπλέον προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες να είναι σημαντική, ωστόσο, είναι απαραίτητο να φροντίζουμε καταλλήλως τα ρούχα μας, προκειμένου να φροντίζουν κι αυτά εμάς με τη σειρά τους. Το πλύσιμο αποτελεί μία απλή, αλλά σημαντική διαδικασία, που μπορεί να εγγυηθεί ότι τα ρούχα μας θα διατηρηθούν σε άψογη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα και κυρίως, πως θα είναι σε θέση να μας «καλύψουν».

Σε ό,τι αφορά το σημαντικό αυτό κομμάτι της φροντίδας των ρούχων, λοιπόν, μεγαλύτερο ρόλο «παίζει» το απορρυπαντικό που αγοράζεις. Είτε χρησιμοποιείς τις καινοτόμες υγρές κάψουλες Ariel PODS 3σε1, είτε απορρυπαντικό ρούχων υγρό ή σε σκόνη, είναι σημαντικό να βρεις ένα αποτελεσματικό προϊόν το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις στο πλύσιμο των ρούχων. Με λίγα λόγια να καθαρίζει και να αφαιρεί τους λεκέδες και παράλληλα, να αναζωογονεί τα χρώματα.

Τρεις τρόποι που τα ρούχα σου θα σε προστατέψουν από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι


Ναι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων σου και να χρησιμοποιείς τη σωστή δοσολογία. Ακόμη πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι το να γνωρίζεις πώς να καθαρίζεις διαφορετικά υφάσματα και κυρίως, πώς να προστατεύεις τα χρωματιστά και φυσικά, να διατηρείς σε άψογη κατάσταση την ποιότητα των ρούχων σου! Διότι, όπως διάβασες, τα χρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ό,τι αφορά το πώς θα προστατευτείς από τον ήλιο μέσω των ενδυμάτων σου. Το ίδιο και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies