Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται παιχνιδάκι


Σπίτι
4/10/2018
Ανακαλύψτε χρήσιμες συμβουλές για να φροντίζετε πιο σωστά τα αγαπημένα σας ρούχα και για να κάνετε το πλύσιμό τους πιο εύκολο από ποτέ!

Πλένετε τα ρούχα σας αλλά βλέπετε να χάνουν σιγά-σιγά τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους; Το μυστικό για καθαρά ρούχα κρύβεται σε μικρές χρήσιμες συμβουλές που, αν τηρηθούν σωστά, θα μπορέσετε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και κάντε τη διαδικασία αυτή… παιχνιδάκι!

1. Οι ετικέτες των ρούχων έχουν σημασία!

Στο εσωτερικό κάθε ρούχου υπάρχει μία ετικέτα με συγκεκριμένες οδηγίες για την ιδανική θερμοκρασία πλύσης, την ποιότητα του ρούχου, τον τρόπο πλύσης του, την πιθανή ευαισθησία των χρωμάτων του κ.λπ. Ακολουθήστε τις υποδείξεις που αναγράφονται στις ετικέτες των  ρούχων και θα δείτε μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα του πλυσίματος.  

 

2. Αδειάσατε τις τσέπες των ρούχων σας;

Πριν βάλετε τα ρούχα στο πλυντήριο, ελέγξτε προσεκτικά τις τσέπες κάθε ρούχου. Μπορεί να περιέχουν χαρτιά ή άλλα αντικείμενα που - εάν πλυθούν κι αυτά μαζί με τα ρούχα σας - μπορεί να φθείρουν και το πλυντήριό σας και τα ρούχα!

 

3. Σημασία δεν έχει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα!

Μην βάζετε ποτέ περισσότερο απορρυπαντικό από όσο χρειάζεται. Το Ariel Pods 3σε1 είναι ιδανικό για να μην το «παρακάνετε» ποτέ με τη δοσολογία. Απλά, χρησιμοποιείτε 1 κάψουλα* ανά πλύση! Και να είστε σίγουρες ότι, με μια μόνο κάψουλα Ariel θα έχετε εκπληκτική αφαίρεση των λεκέδων με την 1η!

 

4. Πραγματική καθαριότητα, πραγματική οικονομία!

Με τις κάψουλες Ariel 3σε1, έχετε πραγματική οικονομία στο πλύσιμο των ρούχων σας, αφού 1 κάψουλα =1 πλύση.

 

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και το πλύσιμο των ρούχων σας θα γίνει πιο αποτελεσματικό και πιο εύκολο από ποτέ!

* Για πολύ λερωμένα ρούχα, πλύσεις με σκληρό νερό, φορτίο μεγαλύτερο των 6kg, να χρησιμοποιείται 2 κάψουλες.