Το κρυφό χάρισμα


Σπίτι
4/10/2018
Τα αρώματα επηρεάζουν τη σκέψη και τα συναισθήματά μας. Η όσφρηση είναι μία αίσθηση στην οποία αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία!

Η όσφρηση είναι η αίσθηση που είναι πιο άμεσα συνδεδεμένη με τη μνήμη - ακόμη και αν περάσουν χρόνια, η οσφρητική μας μνήμη παραμένει αναλλοίωτη. Σας συνέβη ποτέ να φτάσει στη μύτη σας μια μυρωδιά που σας μεταφέρει απευθείας στο τελευταίο σας ταξίδι, στον πρώτο σας έρωτα, στην παιδική σας ηλικία ή στη μαγειρική της μαμάς σας;

Επίσης, το τμήμα του εγκεφάλου όπου βρίσκεται το κέντρο της όσφρησης βρίσκεται στο ημισφαίριο όπου δημιουργούνται τα συναισθήματα και η προσωπικότητά μας. Γι' αυτό και τα αρώματα μπορούν να μας εκφράζουν, να αλλάζουν τη διάθεσή μας και να μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Εξάλλου, τα αρώματα αυξάνουν την παραγωγικότητα, ωφελούν την υγεία και μας βοηθούν να παίρνουμε αποφάσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά την επιλογή συντρόφου. Κι αυτό γιατί η επιλογή μας βασίζεται υποσυνείδητα στην οσμή και όχι στην εμφάνιση.

Αξιοποιήστε λοιπόν την αίσθηση της όσφρησης και γεμίστε τη μέρα σας με στιγμές χαράς, τρυφερότητας, ηρεμίας και αναπάντεχων εμπειριών.

Δοκιμάστε τα ακαταμάχητα αρώματα του Lenor και διαδώστε τα!