Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται πιο εύκολο από ποτέ

Το πλύσιμο των ρούχων γίνεται πιο εύκολο από ποτέ

0
Ποιο είναι το μυστικό για να τελειοποιήσετε τη διαδικασία πλυσίματος των ρούχων σας; Προγραμματίστε τα πάντα και προτιμήστε την ποιότητα!

Ας ξεκινήσουμε με μερικές συμβουλές από μια έμπειρη μαμά: 
«Βασίζομαι σε όσα μου έμαθε η μητέρα μου, καθώς και στις αναρίθμητες συμβουλές και τα μυστικά που βρίσκω στο ίντερνετ. Έτσι, καταφέρνω να ξεμπερδεύω εύκολα με κάθε πλύση. Απλούστερο δεν γίνεται· χωρίζω κάθε πλύση σε 3 φάσεις: προετοιμασία, πλύσιμο και στάδιο μετά το πλύσιμο».

Προετοιμασία:

Τηρώ ημερολόγιο πλύσεων. Έτσι, μπορώ να προγραμματίσω πότε χρειάζονται πλύσιμο τα πιο ογκώδη (κουρτίνες, σεντόνια και όσα αλλάζουμε απ' τη μια εποχή στην άλλη). Ειδικά τα σεντόνια τα έχω στο πρόγραμμα για πλύση τουλάχιστον μία φορά κάθε δεκαπενθήμερο. Προφανώς, κανείς δε θέλει να κοιμάται σε βρώμικα σεντόνια. Συνεπώς, το ημερολόγιο με βοηθά να έχω πάντα υπό έλεγχο το πλύσιμο των ρούχων.

Κάνω διαλογή των απλύτων. Το καλάθι των απλύτων μου έχει 4 θήκες. Χωρίζω τα λευκά, τα σκούρα, τα ανοιχτόχρωμα και τα ευαίσθητα τη στιγμή που τα βάζω στα άπλυτα. Έτσι, κερδίζω χρόνο όταν έρχεται η ώρα να βάλω πλυντήριο.

Ελέγχω όλες τις τσέπες. Αν έχουν μείνει ξεχασμένα χαρτονομίσματα, χαρτιά ή και χαρτομάντιλα στις τσέπες των ρούχων που βάλατε να πλύνετε, τότε το αποτέλεσμα στο τέλος της πλύσης θα είναι αποκαρδιωτικό. Το πλυντήριο και τα ρούχα σας θα είναι γεμάτα από λευκά κομμάτια χαρτιού! Γι' αυτό πρέπει ελέγχετε τις τσέπες από πριν.

Ελέγχω πάντα τις ετικέτες των ρούχων. Φτιάξτε ένα σχεδιάγραμμα με τα διάφορα σύμβολα για να ξέρετε τι σημαίνει το καθένα. Ελέγχω όλες τις ετικέτες και πλένω τα ρούχα στην υψηλότερη προτεινόμενη θερμοκρασία.

Κάνω προεργασία για τους δύσκολους λεκέδες. Βάζω λίγο υγρό απορρυπαντικό στους επίμονους λεκέδες και μετά βάζω το ρούχο μαζί με τα άλλα στο πλυντήριο.

Επιλέγω το απορρυπαντικό που θα χρησιμοποιήσω. Χρησιμοποιώ προϊόντα Ariel για αφαίρεση δύσκολων λεκέδων από την 1η πλύση. Πιο συγκεκριμένα προτιμώ  τις κάψουλες  Ariel Pods 3σε1 γιατί καθαρίζουν, αφαιρούν τους δύσκολους λεκέδες και ζωντανεύουν τα χρωματιστά  σε 1 μόνο πλύση.

Πλύσιμο:

Εφαρμόζω τον εξής κανόνα για να διαπιστώσω αν έχω βάλει παραπάνω ρούχα από όσα πρέπει στο πλυντήριο: ελέγχω αν χωράει το χέρι μου άνετα στον κάδο πάνω από τα ρούχα.

Δεν πλένω ποτέ με μισογεμάτο πλυντήριο. Περιμένω μέχρι να μαζευτούν αρκετά ρούχα για να βάλω πλυντήριο.

Δεν αφήνω ποτέ τα πλυμένα ρούχα μέσα στο πλυντήριο. Τα χρωματιστά μπορεί να βγάλουν χρώμα και τα ρούχα μπορεί να χάσουν το άρωμα φρεσκάδας τους.

Μετά το πλύσιμο:

Απλώνω τα ρούχα να στεγνώσουν στον ήλιο κάθε φορά που ο καιρός το επιτρέπει.

Προσέχω το πλυντήριό μου. Αν χρειαστεί, καθαρίζω τις θήκες του απορρυπαντικού και του μαλακτικού με σαπούνι.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι η επιλογή του κατάλληλου απορρυπαντικού. Οι κάψουλες  Ariel Pods 3σε1 μου έχουν λύσει τα χέρια, αφού με 1 μόνο κάψουλα τα ρούχα είναι πραγματικά καθαρά. Απλώς τοποθετώ μία κάψουλα στον κάδο του πλυντηρίου βάζω και τα ρούχα από πάνω και καθάρισα. Έτσι  το πρόγραμμα πλύσεών μου γίνεται πιο απλό και εύκολο και μου δίνει χρόνο για να κάνω άλλα πράγματα.

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies