Προβλήματα στο στέγνωμα των ρούχων; Έχουμε τη λύση!

Προβλήματα-στο-στέγνωμα-των-ρούχων;-Έχουμε-τη-λύση!
0
Σίγουρα έχει υπάρξει φορά που τα αγαπημένα σας ρούχα συρρικνώθηκαν μετά το στέγνωμα και ήθελαν πέταμα. Για να μην κάνετε πειράματα με το στεγνωτήριο, σας δίνουμε ορισμένες συμβουλές για να είναι τα ρούχα σας πάντα όμορφα και στεγνά.

1. Το τρικ με την πετσέτα

Αφού βγάλετε τα ρούχα σας από το πλυντήριο, βάλτε τα σε μία πετσέτα και τυλίξτε την σε κυλινδρικό σχήμα. Έτσι θα απορροφηθεί μεγάλο μέρος της υγρασίας και θα μπορέσετε και εσείς, αν είχατε ποτέ φιλοδοξίες να γίνετε φουρνάρισσα, να πάρετε μια γεύση του πώς είναι να ζυμώνεις ψωμί σαν επαγγελματίας.

2. Καλύτερα με πιστολάκι παρά στον αέρα

Αν σας κυνηγά ο χρόνος και πρέπει να φύγετε, αλλά δε θέλετε να ρισκάρετε να βάλετε τα ευαίσθητα ρούχα στο στεγνωτήριο, πάρτε το πιστολάκι σας, το οποίο ξέρετε και εμπιστεύεστε, ανά χείρας και στεγνώστε τα! Μπορεί να παίρνει ώρα, αλλά έτσι έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη διαδικασία του στεγνώματος, ενώ αντίθετα αγνοείτε το τι γίνεται μέσα στο στεγνωτήριο. 
(Το σίδερο μαλλιών μπορεί επίσης να κάνει τη δουλειά σας, αλλά μη βάζετε πάνω από μία κάλτσα τη φορά!)

3. Εμπιστευτείτε τα καλοριφέρ

Τα καλοριφέρ σας σίγουρα καίνε στο φουλ τους κρύους μήνες του χειμώνα. Οπότε, γιατί δεν το εκμεταλλεύεστε αυτό απλώνοντας πάνω τους ρούχα που βγήκαν μόλις από το πλυντήριο; Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να βάλετε την απλώστρα δίπλα σε ένα καλοριφέρ!

4. Εκμεταλλευτείτε τον ανεμιστήρα

Ο ανεμιστήρας της συσκευής εξαερισμού του μπάνιου σας μπορεί να σας χρησιμεύσει και στο στέγνωμα των ρούχων. Μπορεί να μην έχει τέλεια αποτελέσματα, αλλά σίγουρα τα ρούχα σας από «μούσκεμα» θα είναι απλώς «νωπά». Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τα σεντόνια σας μπέρτες, δένοντας τα στους ώμους των παιδιών σας. Έτσι, ενώ αυτά θα τρέχουν από 'δώ και από 'κεί νιώθοντας ότι είναι υπερήρωες σαν τον Σούπερμαν, τα σεντόνια σας θα στεγνώνουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να δώσουν λύσεις στα προβλήματα στεγνώματος που αντιμετωπίζετε. Τώρα, όσον αφορά το πλύσιμο των ρούχων, μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα το Ariel για να σας βγάλει ασπροπρόσωπες στη μάχη ενάντια και στους πιο δύσκολους λεκέδες από την πρώτη κιόλας πλύση!

 

0
b9810b4b-c006-302d-98f8-80f10cc98c921531420817427075838
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Ariel Pods 3σε1 (εξαιρούνται οι συσκευασίες των 11τμχ)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies