Ζήτω!

hooray

Η παραγγελία σας έχει υποβληθεί. Σας έχουμε στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κοντά

Το καλάθι μου

Ακολουθήστε αυτά τα βασικά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το cashback σας χωρίς εμπόδιο.

  • Ρύθμιση a PayPal account αν δεν έχετε κάποιον να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας.
  • Αποθηκεύστε το κουπόνι σας πριν αγοράσετε το προϊόν.
  • Αγοράστε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του κουπονιού. Βλ. Κατάλογο των αποδεκτών λιανοπωλητών εδώ.
  • Ελέγξτε το FAQ για να κάνετε και don'ts σχετικά με το πώς να σκανάρετε τα έσοδα, εξαγοράσει κουπόνια και να πάρει cashback, καθώς και το Offer Rules.

Επιλέξτε πώς να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας

Επιστροφή μετρητών Τυπώνω

επιτυχία

test

Για να εκτυπώσεις τα κουπόνια σου, πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας.

Δεν έχουν αποθηκευμένα κουπόνια 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0}) 0.00

Τα αποθηκευμένα κουπόνια μου ({0})

Θυμηθείτε να κρατήσω τις αποδείξεις μου
Please use this format: UK 0044... or ROI 00353...

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Σας έχουμε στείλει ένα κείμενο.

Σαρώστε τις αποδείξεις σας τώρα

Αποστολή συνδέσμου στο κινητό σας τηλέφωνο

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Πολιτική απορρήτου

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Η παραλαβή σας υποβάλλονται σε επεξεργασία. Θα λάβετε σύντομα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να επιβεβαιώσετε την κατάστασή του. Μεταβείτε στις Αποταμιεύσεις .

Η αποστολή έγινε με επιτυχία!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις οικονομίες σας πηγαίνοντας στο Ο λογαριασμός μου

Τα δείγματά σου

Δες τα διαθέσιμα δείγματα

cashback

Διαθέσιμες προσφορές, μόνο για σένα!

Επίλεξε τη διεύθυνση αποστολής

Οι περισσότεροι λεκέδες στα ρούχα είναι αόρατοι αλλά μπορείς να τους εξαφανίσεις

Οι περισσότεροι λεκέδες στα ρούχα είναι αόρατοι αλλά μπορείς να τους εξαφανίσεις

0
Τώρα θα τα δούμε όλα και στο πλύσιμο των ρούχων

Τους τελευταίους μήνες, η λέξη υγιεινή έχει έρθει σε πρώτο πλάνο στη ζωή μας, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ρούχα μας. Πλέον είμαστε περισσότερο προσεκτικοί σε κάθε απαραίτητη έξοδό μας από το σπίτι και αναγνωρίζουμε τη σημασία του να αφαιρούμε όλες τις βρομιές και τους ρύπους από τα ρούχα που φοράμε, ακόμη και τους λεκέδες που δεν φαίνονται.

Διότι μπορεί μέχρι προσφάτως να μην γνωρίζαμε ή να μην είχαμε έρθει αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάθε λόγο να προσφέρουμε κάθε μέρα στα ρούχα μας καθαριότητα σε βάθος και υγιεινή. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι εκείνοι οι αόρατοι λεκέδες που αξίζουν την προσοχή μας, γιατί είναι σημαντικό να τους απομακρύνουμε κάθε φορά που βάζουμε πλυντήριο και φυσικά, ποιες είναι οι επιλογές που θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε. Με λίγα λόγια, ας δούμε πώς τώρα… θα τα δούμε όλα!

Ποιοι είναι οι αόρατοι λεκέδες που απειλούν την καλή υγιεινή των ρούχων μας

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από το ότι όσο και αν αδυνατούμε να το αντιληφθούμε, έως και το 70% των λεκέδων στα ρούχα μας δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Πρόκειται για ένα γεγονός που συχνά μας εμποδίζει από το να προσφέρουμε στα ρούχα μας καθαριότητα σε βάθος. Διότι όταν δεν βλέπουμε τους λεκέδες, τους ρύπους και τη βρομιά, δεν λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για να τους απομακρύνουμε. Στην πραγματικότητα όμως, η πλειονότητα των λεκέδων στα ρούχα είναι όντως αόρατη.

Ποιοι είναι, λοιπόν, αυτοί οι μη ορατοί λεκέδες; Είναι ο ιδρώτας και το σμήγμα που μεταφέρεται από το δέρμα στα ρούχα μας, αλλά και οι ρύποι της ατμόσφαιρας. Όταν, λοιπόν, αυτοί οι αόρατοι λεκέδες δεν απομακρύνονται καταλλήλως με το πλύσιμο, τότε σταδιακά συσσωρεύονται στα ρούχα και δημιουργούν δυσάρεστες οσμές και λεκέδες που «μένουν».

Σίγουρα, λοιπόν, δεν ισχύει το ότι… αν ο λεκές δεν φαίνεται, δεν υπάρχει πια! Μπορεί να συνεχίζει να μένει πάνω σε ένα ρούχο, απειλώντας όχι μόνο την υγιεινή μας, αλλά και την ίδια την προστασία του ρούχου.

Πώς θα αφαιρούμε στο εξής και τους αόρατους λεκέδες από τα ρούχα

Ειδικότερα τώρα, λοιπόν, που λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, η υγιεινή έχει έρθει σε πρώτο πλάνο, η σωστή απομάκρυνση των αόρατων λεκέδων, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική ή ακόμη και απαραίτητη.

Ποιες είναι όμως, οι λύσεις και οι επιλογές που θα μας βοηθήσουν να προσφέρουμε καθαριότητα σε βάθος και υγιεινή, σε κάθε πλύσιμο των ρούχων μας; Το «κλειδί» βρίσκεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην τεχνολογία. Διότι πλέον οι ειδικοί γνωρίζουν τι χρειάζεται για να αφαιρεθούν ακόμη και οι μη ορατοί λεκέδες από τα ρούχα και φέρνουν τη λύση στα σπίτια μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ΝΕΟ Ariel Allin1 PODS Oxi, ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Για την ακρίβεια, διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία Purezyme™, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να απομακρύνουμε σε κάθε πλύσιμο, όχι μόνο τους ορατούς, αλλά και τους αόρατους λεκέδες από τα ρούχα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς που βάζουμε την υγιεινή σε πρώτο πλάνο.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βάλουμε πλυντήριο, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή μας μία από τις νέες, υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες πλυντηρίου ρούχων Ariel Allin1 PODS Oxi (να σημειώσουμε πως είναι 2x πιο συμπυκνωμένες σε σχέση με το υγρό Ariel και 3x περισσότερο σε σχέση με τη σκόνη Ariel) και θα γνωρίζουμε με σιγουριά ότι κάθε αόρατος λεκές, δηλαδή οι ρύποι, το σμήγμα και ο ιδρώτας, θα διασπαστούν και δε θα μείνουν πάνω στο ρούχο, για να συσσωρευτούν σταδιακά σε αυτό.

Οι περισσότεροι λεκέδες στα ρούχα είναι αόρατοι αλλά μπορείς να τους εξαφανίσεις

Αφού είναι, λοιπόν, πλέον στο χέρι μας, ας φροντίσουμε να προσφέρουμε σε κάθε μας ρούχο αξεπέραστη καθαριότητα, που τη βλέπουμε αλλά και την αισθανόμαστε. Το σίγουρο είναι πως με το Ariel Allin1 PODS Oxi, τώρα θα τα δούμε ΟΛΑ!

0

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies