Μη φοβάστε το λευκό!


Σπίτι
4/10/2018
Είτε το φοράτε στη δουλειά είτε σε μια ειδική περίσταση, το λευκό φαίνεται υπέροχο. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να λεκιάσει. Ακολουθήστε λοιπόν τις συμβουλές μας για να είστε βέβαιη ότι τα λευκά σας αστράφτουν από καθαριότητα.

Απλό, καθαρό, κλασικό και διαχρονικό. Το λευκό έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία της μόδας.

Οι αποχρώσεις του λευκού

Το λευκό δεν είναι πλέον μόνο λευκό. Κρεμ, υπόλευκο, ιβουάρ, λευκό του πάγου, βανίλια, όλα είναι αποχρώσεις του λευκού. Εάν τα φορέσετε εναλλάξ δεν θα καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ τους, εάν όμως τα φορέσετε μαζί, η αντίθεσή τους είναι εμφανής. Μη συνδυάζετε αυτές τις αποχρώσεις, διαφορετικά το λευκό χάνει την καθαρότητά του.

Λευκό μαζί με βασικά χρώματα

- Λευκό με μαύρο: Ο συνδυασμός μαύρου και λευκού δεν είναι ιδιαίτερα επίσημος, αλλά παραμένει κομψός. Βεβαιωθείτε ότι το σύνολό σας αρμόζει στην περίσταση, καθώς μόνο ένα πράγμα είναι χειρότερο από το ανεπαρκές ντύσιμο - το υπερβολικό ντύσιμο. 
- Λευκό με κόκκινο/πράσινο: Τέλειο για τις καθημερινές, όμως προσοχή στο συνδυασμό τους. Τα λευκά τοπ συνδυάζονται καλύτερα με χρωματιστό παντελόνι ή φούστα, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον αντίστροφο συνδυασμό. Αν επιλέξετε λευκό παντελόνι, προσέξτε τον τύπο του υφάσματος και βεβαιωθείτε ότι δεν είναι διαφανές.

Μυστικά για το πλύσιμο

Πλένετε τα λευκά μαζί με τα λευκά, και διαχωρίζετε τα χρωματιστά και τα λευκά με σχέδια. Χρησιμοποιήστε ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων που πλένει τέλεια τα λευκά, όπως το απορρυπαντικό Ariel σκόνη. Όταν τελειώσει το πλύσιμο, απλώστε τα λευκά να στεγνώσουν στον ήλιο: έτσι γίνονται ακόμη πιο λαμπερά.

Το λευκό χρειάζεται φροντίδα

Τα λευκά υφάσματα λερώνονται πολύ εύκολα, και ο παραμικρός λεκές μπορεί να καταστρέψει την εμφάνισή σας. Οι λεκέδες από makeup είναι συχνοί, γι' αυτό προσέχετε τα ρούχα σας. Αν πάλι λερωθούν, κανένα πρόβλημα. Κάντε απλώς την απαραίτητη προεργασία και βάλτε τα ρούχα για πλύσιμο ως συνήθως.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά...

Όταν είναι κάτασπρα, αστραφτερά και φρεσκοπλυμένα, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τα λευκά ρούχα. Ασφαλώς, μπορεί να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα, όμως σε τελική ανάλυση το αξίζουν. Βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε τα ρούχα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ότι τα διατηρείτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση επιλέγοντας απορρυπαντικό Ariel σκόνη για το πλύσιμό, αφού το Ariel φροντίζει τα ρούχα σας ενώ αφαιρεί ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες από την 1η πλύση.