Εκπληκτική καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί μόνο με Lenor


Σπίτι
5/10/2018
Το πλύσιμο των ρούχων είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας: πλένουμε τα ρούχα μας, τα φοράμε και τα πλένουμε ξανά.

Ανεξάρτητα από το αν ακολουθείτε την ίδια ρουτίνα πλυσίματος εδώ και χρόνια ή αν δεν έχετε βάλει ποτέ πλυντήριο, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για εκπληκτικά καθαρά ρούχα όπως μόνο το Lenor ξέρει.

Προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα

Προτού αρχίσετε να ξεχωρίζετε τα σκουρόχρωμα από τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και τα ευαίσθητα υφάσματα από τα κανονικά, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Συνιστούμε τα εξής:

•  Απορρυπαντικό Ariel®

•  Μαλακτικό Lenor

•  Lenor Unstoppables Ενισχυτικό άρωμα ρούχων

Ξεχωρίστε τα χρώματα

Ξεχωρίστε τα σκουρόχρωμα από τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και τα ευαίσθητα υφάσματα από τα πιο ανθεκτικά. Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε κρύο νερό, ειδικά για τα σκουρόχρωμα, για να αποφύγετε το «μάζεμα», το ξεθώριασμα ή τη μεταφορά χρώματος από το ένα ρούχο στο άλλο. Παράλληλα, το πλύσιμο με κρύο νερό εξοικονομεί ενέργεια και πόρους. Ωστόσο, για τα πολύ λερωμένα λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα, ενδείκνυται η χρήση χλιαρού ή ζεστού νερού.

Προετοιμάστε τα ρούχα

Προετοιμάστε τα ρούχα για το πλυντήριο κλείνοντας όλα τα φερμουάρ, τις κόπιτσες, τις σούστες και τυχόν ταινίες velcro. Ξεκουμπώστε όλα τα κουμπιά (οι κουμπότρυπες μπορεί να σκιστούν ή να ξεχειλώσουν κατά τη διάρκεια της πλύσης). Αδειάστε τις τσέπες και αναποδογυρίστε τις. Βεβαιωθείτε ότι οι κάλτσες δεν είναι διπλωμένες και ξεδιπλώστε τα ρεβέρ σε παντελόνια και σορτς. Δέστε τυχόν κορδέλες ή φιόγκους για να μην μπερδευτούν. Τοποθετήστε τα ευαίσθητα κομμάτια, όπως τα εσώρουχα και τα λεπτά πλεκτά, σε ειδικό διχτάκι με φερμουάρ.

Επιλέξτε το κατάλληλο απορρυπαντικό Ariel

Το Ariel σάς προσφέρει μια ποικιλία απορρυπαντικών για να επιλέξετε το κατάλληλο, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Θέλετε να διατηρούνται ζωντανά τα χρώματα; Ή μήπως θέλετε να απομακρύνετε τους λεκέδες και τις οσμές από τα αθλητικά ρούχα; Σε κάθε περίπτωση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό Ariel για όλες τις ανάγκες σας. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης στην ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σωστά το προϊόν.

Ενισχύστε τη φρεσκάδα κατά το πλύσιμο με τα Lenor Unstoppables

Εάν θέλετε η αίσθηση φρεσκοπλυμένου να διαρκεί στα ρούχα σας όλη μέρα, προσθέστε το Lenor Unstoppables για φρεσκάδα που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες*.

Προσθέστε μαλακτικό Lenor

Ενώ το απορρυπαντικό καθαρίζει τα ρούχα και το Lenor Unstoppables προσφέρει έντονο, υπέροχο άρωμα, το μαλακτικό Lenor μαλακώνει τις ίνες και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας. Το Lenor φροντίζει τα ρούχα σας που ταλαιπωρούνται από το ξεχείλωμα, το ξεθώριασμα και το γάριασμα. 

*για τα ρούχα στην ντουλάπα σας.