Η ασταμάτητη φρεσκάδα


Σπίτι
4/10/2018
Τι κάνει το Lenor Unstoppables να είναι ασυναγώνιστο;

1. Είναι εύκολο στη χρήση

Εσύ ρυθμίζεις την ένταση του αρώματος που θέλεις και βάζεις στο καπάκι μία μικρή ή μεγαλύτερη ποσότητα από τις αρωματικές πέρλες! Στη συνέχεια τις ρίχνεις απευθείας στον κάδο του πλυντηρίου, πριν τοποθετήσεις τα ρούχα και προτού ξεκινήσει η πλύση. Συνεχίζεις με το απορρυπαντικό και το μαλακτικό της επιλογής σου και απολαμβάνεις μία ξεχωριστή εμπειρία αρώματος! Επίσης, οι πέρλες είναι κατάλληλες για όλα τα χρώματα και υφάσματα.

2. Έχει… σύστημα! 

Χάρη στην τεχνολογία Micro Capsule, οι μικρές αρωματικές πέρλες είναι σχεδιασμένες ώστε να ενισχύουν το άρωμα των ρούχων. Κατά τη διάρκεια της πλύσης, οι πέρλες διαλύονται ώστε τα αρώματα να διεισδύσουν βαθιά στις ίνες των ρούχων χαρίζοντας φρεσκάδα που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες*.3. «Συνεργάζεται» τέλεια!

Συνδυάζεται ιδανικά με το μαλακτικό ρούχων Lenor για ένα ξεχωριστό άρωμα φρεσκάδας που ικανοποιεί τις αισθήσεις και διαρκεί πραγματικά πολύ! Έξτρα tip:  ανάλογα με τη διάθεσή σου και το αποτέλεσμα που θέλεις, μπορείς να δημιουργείς κάθε φορά μία διαφορετική ευωδιά! Για παράδειγμα, το Lenor Unstoppables Fresh – με αναζωογονητικό άρωμα πράσινου κίτρου και νότες από γλυκό σαπούνι –  σε συνδυασμό με τα αγνά, υδάτινα στοιχεία του Lenor «Με Αρώματα εμπνευσμένα από τη Φύση» Θαλάσσια Ορυκτά δημιουργεί ένα άρωμα αποφασιστικό, καθαρό και άκρως αναζωογονητικό!

 

*για τα ρούχα στην ντουλάπα