3 απλοί τρόποι να αποβάλετε το στρες


Σπίτι
4/10/2018
Αλλάξτε την καθημερινότητά σας με απλές κινήσεις που θα διώξουν το στρες

 Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε υψηλά επίπεδα στρες. Οι ατέλειωτες υποχρεώσεις, το πιεστικό πρόγραμμα και η συνεχής διαθεσιμότητα για επικοινωνία μπορούν να σας προκαλέσουν άγχος και να σας εξουθενώσουν. Το 92% των ατόμων εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια πιο απλή και πιο ισορροπημένη καθημερινότητα. Πώς θα το κάνετε όμως χωρίς να χρειαστεί να γίνουν μεγάλες ανατροπές;

Υπάρχει μία λύση! Να κάνετε μικρά και απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε και να αποβάλετε το στρες!

1. Επιδιώξτε την επαφή με τη ΦΥΣΗ

Η φύση μάς βοηθά να βάζουμε τη σκέψη μας σε τάξη και η καθημερινότητα είναι τόσο πολυάσχολη που 3 στους 4 ανθρώπους λαχταρούν να περάσουν περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού. Δεν χρειάζεται όμως εσείς να κάνετε υπερβολές, αρκεί να υιοθετήσετε διαφορετικές συνήθειες. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε τη διαδρομή που ακολουθείτε συνήθως ώστε να περνάτε μέσα από το τοπικό πάρκο. Επίσης, μπορείτε να γευματίζετε στη βεράντα ή στον κήπο και όχι μέσα στο σπίτι. Το άρωμα του φρεσκοκομμένου χορταριού, το κελάηδισμα των πουλιών και το πράσινο σε δέντρα και φυτά, μπορούν να σας χαρίσουν ηρεμία και γαλήνη.

2. Καλλιεργήστε τον σπόρο της… ευτυχίας

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω στη φύση, μπορείτε να τη φέρετε μέσα στο σπίτι! Για να φτιάξετε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον, δοκιμάστε να βάλετε φυτά σε κάποιο χώρο ή πάνω στο γραφείο σας. Σάς αποσπούν για λίγο από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σας ενώ το πότισμα και η φροντίδα τους βοηθούν να ξεφεύγετε για λίγο από το στρες της καθημερινότητας.

3. Δημιουργήστε έναν παράδεισο για τις αισθήσεις σας

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και βοηθήστε τον εαυτό σας να ανασυγκροτηθεί και να αναζωογονηθεί. Τα αρώματα έχουν την ικανότητα να σας ταξιδεύουν και να σας βοηθούν να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να τα έχετε πάντα μαζί σας είναι να τα «μεταφέρετε» στα ρούχα που φοράτε! Πάνω από τα 2/3 των ανθρώπων συνδέουν το άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα με την ευτυχία. Γι’ αυτόν τον λόγο, το Lenor ανέπτυξε τη σειρά μαλακτικών «Με Αρώματα εμπνευσμένα από τη Φύση», για φρεσκάδα μεγάλης διάρκειας που αγκαλιάζει τα ρούχα σας όλη την ημέρα. Έτσι παραμένετε σε επαφή με τη φύση, όπου κι αν είστε!

Η σειρά «Με Αρώματα εμπνευσμένα από τη Φύση» του Lenor περιλαμβάνει τρία μοναδικά αρώματα μεγάλης διάρκειας:

Το «Θαλάσσια Ορυκτά», καθαρό και χαλαρωτικό, το «Άνθη Ακακίας», τονωτικό και μελένιο λουλουδάτο και το «Βούτυρο Καριτέ», ζεστό, πλούσιο και βελούδινο. Χαρίστε στον εαυτό σας μια ιδιαίτερη στιγμή ηρεμίας και αφεθείτε σε μια όαση χαλάρωσης με το άρωμα της απόλυτης φρεσκάδας που διαρκεί, εμπνευσμένο από τις ευωδιές της φύσης.

* Η συλλογή των στοιχείων από τους καταναλωτές έγινε μέσω ηλεκτρονικής έρευνας που διενεργήθηκε σε εθνικά αντιπροσωπευτικό δείγμα 1004 ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έρευνα διεξήχθη από την Bilendi στο διάστημα μεταξύ 16 Δεκεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου 2016 για λογαριασμό της P&G Fabric Care ειδικά για το Lenor.