Κρατήστε τα αγαπημένα σας ρούχα μακριά από τη φθορά


Σπίτι
5/10/2018
Όλοι έχουμε ρούχα που αγαπάμε και έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να παραμείνουν ξεχωριστά.

Όλοι έχουμε ρούχα που αγαπάμε να φοράμε. Ίσως επειδή είναι όμορφα. Ίσως πάλι επειδή συνδέονται με όμορφες αναμνήσεις. Και βέβαια ελπίζουμε να τα κρατήσουμε για πάντα. Όμως, συνήθως, τα αγαπημένα μας ρούχα είναι και πολυφορεμένα. Η συνεχής χρήση και τα αμέτρητα πλυσίματα προκαλούν φθορά.

Υπάρχει τρόπος να απολαμβάνετε τα αγαπημένα ρούχα σας χωρίς να τα φθείρετε κάθε φορά που τα πλένετε.

Το πλύσιμο προκαλεί τρία κύρια σημάδια φθοράς. 

Το πρώτο σημάδι είναι οι κόμποι. Αυτοί προκαλούνται κατά τη διαδικασία του πλυσίματος, καθώς η τριβή των υφασμάτων μέσα στον κάδο του πλυντηρίου κάνει τις ίνες να σπάνε και να ξεφτίζουν.

Έπειτα, τα λαμπερά, έντονα χρώματα των ρούχων σας αρχίζουν να ξεθωριάζουν επειδή οι ίνες χάνουν την ευθυγράμμισή τους, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συνολική υφή του υφάσματος, να επέρχεται ορατή αλλαγή στα χρώματα και τελικά απώλεια της ζωντάνιας των ρούχων.

Δυστυχώς, μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, οι ίνες χάνουν το σχήμα τους αφού αρχίζουν να απομακρύνονται η μία από την άλλη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ίνες δεν μαλακώνουν επαρκώς κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, οπότε γίνονται άκαμπτες και παραμορφώνονται. 

Το Lenor μπορεί να παρατείνει τη ζωή των ρούχων σας. Χάρη στην τεχνολογία Anti-Age 3 σημείων που διαθέτει, προστατεύει τα ρούχα σας από τα 3 σημάδια φθοράς: ξεχείλωμα, ξεθώριασμα, γάριασμα.

Τώρα μπορείτε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη προστασία στα ρούχα αλλά και στις όμορφες στιγμές σας. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παραμένουν τα ρούχα σας ξεχωριστά.